Fizz Tatra 815 Pacient I.

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
ibanez5

Re: Fizz Tatra 815 Pacient I.

#31 Nový příspěvek od ibanez5 »

S tím odvzdušňovanim spojky má pravdu. Zásadně do kopce. Ona totiž Tatra ma někde záhyb v trubce kde jde kapalina a pak to nejde odvzdušnit,anebo to odvzdušniš a rano je to v pr... 8) :)
Co my jsme se s tím nadupali než jsme na to přišli :D :D :D
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."

Tomas6

#32 Nový příspěvek od Tomas6 »

Nám hodně pomohlo že se to začalo tlačit spodem. Nebo teď máme odvzdušňovací aparátek, který tlačí kapalinu přes nádobku. A když při tom ještě někdo našlápne, tak ten průtok kapaliny ten vzduch sebou sebere.
Ona aj liazka na toto byla pazgřivec. Velká světlost trubičky k posilovači, nějaký záhyb ve kterém zůstalo trochu vzduchu a byl z toho nekonečný příběh.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233

pavel sk

#33 Nový příspěvek od pavel sk »

Tomas6: Na dielni som jemne tlacil do nadobky cez dierku vo vičku vzduch aby kvapalinu tlacilo do valceka a dalej. Odvzusnil som to aby sa stym dalo s dielne ako tak rozumne vyjst von na nedaleky kopenec oproti dielni co mame a tam som to doodvzdusnoval. Netreba na to zase velky stupák. U lesov ked som mal riesit spojku, tak som Tatrou do dielne ani nesiel. Rovno som ju postavil za arealom do kopca a opravoval ako vojak v poli :) 8) to som bol o 20 rokov mladši :smich: Najlepsie je pouzit vakuovu odsavacku pokial je po ruke. Hlavne netreba zabudnut ze Tatra musi mat riadne nabyty vzduch v celom systeme. Inak to neodvzdusnis nicim. Pri odvzdusnovani zacnes postupne pocut ci posilovac zacne reagovat odfukovanim vzduchu. U Tatry je hacik v tom ako jecto vedenie kvapaliny vedene ku posilovacu. Darmo ze je nadobka pod kapotou pomerne vysoko ale vedenie od valceka vedie takmer popod motor pravou stranou a ku posilovacu zase dohora+ ohyby ako spomenul ibanez5 8)

Fizz

#34 Nový příspěvek od Fizz »

Plodná debata.

Kopec mám. Tatru taky. Vyzkouším.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

pavel sk

#35 Nový příspěvek od pavel sk »

Uz ti to tu zasierat nebudem :) Vyskušaj 8) Nech sa darí.

ibanez5

#36 Nový příspěvek od ibanez5 »

Pavel,ale někdy dobrá rada nad zlato 8) :)
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."

oco13

#37 Nový příspěvek od oco13 »

Fizz :friends: neuvažoval si niekedy kúpiť si aj Lízu??

Odpovědět

Zpět na „Auto Moto koutek“