S tím odvzdušňovanim spojky má pravdu. Zásadně do kopce. Ona totiž Tatra ma někde záhyb v trubce kde jde kapalina a pak to nejde odvzdušnit,anebo to odvzdušniš a rano je to v pr...
Co my jsme se s tím nadupali než jsme na to přišli
Fizz Tatra 815 Pacient I.
Re: Fizz Tatra 815 Pacient I.
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
Nám hodně pomohlo že se to začalo tlačit spodem. Nebo teď máme odvzdušňovací aparátek, který tlačí kapalinu přes nádobku. A když při tom ještě někdo našlápne, tak ten průtok kapaliny ten vzduch sebou sebere.
Ona aj liazka na toto byla pazgřivec. Velká světlost trubičky k posilovači, nějaký záhyb ve kterém zůstalo trochu vzduchu a byl z toho nekonečný příběh.
Ona aj liazka na toto byla pazgřivec. Velká světlost trubičky k posilovači, nějaký záhyb ve kterém zůstalo trochu vzduchu a byl z toho nekonečný příběh.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Tomas6: Na dielni som jemne tlacil do nadobky cez dierku vo vičku vzduch aby kvapalinu tlacilo do valceka a dalej. Odvzusnil som to aby sa stym dalo s dielne ako tak rozumne vyjst von na nedaleky kopenec oproti dielni co mame a tam som to doodvzdusnoval. Netreba na to zase velky stupák. U lesov ked som mal riesit spojku, tak som Tatrou do dielne ani nesiel. Rovno som ju postavil za arealom do kopca a opravoval ako vojak v poli to som bol o 20 rokov mladši Najlepsie je pouzit vakuovu odsavacku pokial je po ruke. Hlavne netreba zabudnut ze Tatra musi mat riadne nabyty vzduch v celom systeme. Inak to neodvzdusnis nicim. Pri odvzdusnovani zacnes postupne pocut ci posilovac zacne reagovat odfukovanim vzduchu. U Tatry je hacik v tom ako jecto vedenie kvapaliny vedene ku posilovacu. Darmo ze je nadobka pod kapotou pomerne vysoko ale vedenie od valceka vedie takmer popod motor pravou stranou a ku posilovacu zase dohora+ ohyby ako spomenul ibanez5
Plodná debata.
Kopec mám. Tatru taky. Vyzkouším.
Kopec mám. Tatru taky. Vyzkouším.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Uz ti to tu zasierat nebudem Vyskušaj Nech sa darí.
Pavel,ale někdy dobrá rada nad zlato
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
Fizz neuvažoval si niekedy kúpiť si aj Lízu??