Potrebujem poradiť
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
-
Potrebujem poradiť
Potrebujem poradiť mám traktor doma robený motor Mercedes aj prevodovka d207 prídavný prevodovka niva zadná náprava V3S klasika 20kolesa chcem dorobiť predok neviem aku nápravu tam potrebujem nechcem dávať z V3S prednú nápravu ďakujem za radu
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Potrebujem poradiť
Schudak prevodovka z nivy....
Kolesa by som prehodnoti.
Par ludi tu ma kombinaciu v3s a aro ale maju ine kolesa ale potom tusim neyreba vyrovnavaci prevod.
A na technicke problemybtu je ina sekcia
Kolesa by som prehodnoti.
Par ludi tu ma kombinaciu v3s a aro ale maju ine kolesa ale potom tusim neyreba vyrovnavaci prevod.
A na technicke problemybtu je ina sekcia
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
jeden z nejvetsich problemu bude dneska sehnat napravu z ara...
-
Čaute mám malotraktor s prevodovkou z v3s a na vývode na navijak ktorý je na nej mám navijak ale chcel by som tento vývod nejak upraviť, rozdvojiť aby som tam mal aj vývod na kardan, vie mi s tým niekto poradiť,bude to fungovať? alebo mám radšej vyrobiť kardan z hydromotora ak mám olejové čerpadlo tiež z v3s?
Skús tam dať rozvodovku napr z nivy. Tým by sa to dalo rozvojit a vypínať
Chlapi,nekamenujte mě, ale jdu se zeptat - mám motor 1F 220 V s kondenzátorem můžu ho zapojit na 3f 220 bez kondenzátoru?? mám frekvenční měnič co z jedné fáze udělá 3 fáze 220V
https://www.aliexpress.com/item/4000790215928.html
https://www.aliexpress.com/item/4000790215928.html
Naposledy upravil(a) oshurty dne pát úno 19, 2021 9:30 pm, celkem upraveno 1 x.
Špatně. Posun fáze přes ten kondenzátor je počítaný na síťový kmitočet. Teoreticky (!) bys z toho měniče mohl použít dvě fáze a kondenzátor vyhodit. Jak a jestli to bude fungovat záleží a motoru (vinutí pomocné fáze) a měniči (jestli nehlídá souměrné zatížení fází, resp. odkud bere informaci o proudu motorem)
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”