MALOTRAKTORY DLE NÁVODÚ v USS // Kloubak Čezeta 175 /+ další
Moderátoři: rezis, Toreto, Milhauss
MALOTRAKTORY DLE NÁVODÚ v USS // Kloubak Čezeta 175 /+ další
1/ Kloubak Čezeta 175
Tento traktorek postavil můj tata asi před 20lety podle časopisu Urob si sám.
Na svojí velikost dobrý a obratný pracant.
Motor Čezeta skutr 175, převodka Warťas
Tento traktorek postavil můj tata asi před 20lety podle časopisu Urob si sám.
Na svojí velikost dobrý a obratný pracant.
Motor Čezeta skutr 175, převodka Warťas
- bastardtraktor
Re: Kloubak Čezeta 175
Dobrý !!
Ta nádrž z "Prasete" tam sedí !!
Dala by se kapotka i protáhnout z toho otvoru pro světlo až k větráku a dát tomu i boční plechy š žábrama . Hlavně ty řetězy by mohly mít kryt.
z jakého čísla USS je ten plánek ?
Nebo aspoň rok ?
- mohl bych to najít a dát sem ten plánek.
Napadlo mě sem do "sousedů" dát téma Malotraktory podle USS
a dát tam všechny ty plánky
potom by tam každý kdo něco takového má, nebo i najde třeba v inzerci tam fotky
a napsal třeba zkušenosti atd.
Ta nádrž z "Prasete" tam sedí !!
Dala by se kapotka i protáhnout z toho otvoru pro světlo až k větráku a dát tomu i boční plechy š žábrama . Hlavně ty řetězy by mohly mít kryt.
z jakého čísla USS je ten plánek ?
Nebo aspoň rok ?
- mohl bych to najít a dát sem ten plánek.
Napadlo mě sem do "sousedů" dát téma Malotraktory podle USS
a dát tam všechny ty plánky
potom by tam každý kdo něco takového má, nebo i najde třeba v inzerci tam fotky
a napsal třeba zkušenosti atd.
ooooooooooooo
Co vy na nej? teď asi rok stal ale, chci ho dát do pucu a pude do světa už ho nepoužíváme
tak snad někomu by byl pomocníkem.
Ahoj BT jo to číslo máme doma,ale musel bych ho najit z hlavy to nevím jak pojedu k našim tak se na to mrknu a dám to sem JO
- bastardtraktor
Viděl jsem nedavno stejný někde v inzerci na webualek píše:Co vy na nej? teď asi rok stal ale, chci ho dát do pucu a pude do světa už ho nepoužíváme
buď je to postavený taky dle stejného návodu a nebo je inzerát Tvůj
ooooooooooooo
ne ne ja to inzerce nedaval a ten inzerat jsem taky viděl a prodavající tam psal že to je podle USS ten naš bude v inzerci,ale tady nějak po víkendu ASI
- Landsverk
Re: MALOTRAKTORY DLE NÁVODÚ v USS // Kloubak Čezeta 175 /+ další
Návod začíná v USS číslo 53 z roku 1985.
takze je to cislo USS 53 ,USS 54 stiahnite si ho tuna http://uloz.to/1815641/urob si sam casopis.rar
dufam ze vam to niekomu pomoze ,
dufam ze vam to niekomu pomoze ,
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: MALOTRAKTORY DLE NÁVODÚ v USS // Kloubak Čezeta 175 /+ d
2/ Oleško
informace a technická data o traktůrku najdete v mém vlákně http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 2&t=108707
Jen ve zkratce - vydány 3 speciální sborníky v roce 1977, obrovské množství příslušenství, motor 150C, často nahrazován motorem ČZ 175 skútr.
Na inzerci nalezeno hned několik strojů, více, či méně korespondujících s původním návodem..
Oleško 1: Inzerát na portálu Prodejhned.cz v roce 2017 - Nový Jičín - s vlečkou za 12000,-
Oleško 2: Inzerát na portálu aukro.cz v roce 2019 - Týnec n. Labem - s vlečkou za 7000,-
Oleško 3: Inzerát na portálu Bazos.cz v roce 2019 - Kutná Hora - K dodělání za 5000,-
Oleško 4: Majitel J. Hofman, toho času přestavěn na druhou převodovku Trabanta a větší zadní kola
Oleško 5: Můj stroj. Toho času zatím jediný s původním motorem a sedačkou.
informace a technická data o traktůrku najdete v mém vlákně http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 2&t=108707
Jen ve zkratce - vydány 3 speciální sborníky v roce 1977, obrovské množství příslušenství, motor 150C, často nahrazován motorem ČZ 175 skútr.
Na inzerci nalezeno hned několik strojů, více, či méně korespondujících s původním návodem..
Oleško 1: Inzerát na portálu Prodejhned.cz v roce 2017 - Nový Jičín - s vlečkou za 12000,-
Oleško 2: Inzerát na portálu aukro.cz v roce 2019 - Týnec n. Labem - s vlečkou za 7000,-
Oleško 3: Inzerát na portálu Bazos.cz v roce 2019 - Kutná Hora - K dodělání za 5000,-
Oleško 4: Majitel J. Hofman, toho času přestavěn na druhou převodovku Trabanta a větší zadní kola
Oleško 5: Můj stroj. Toho času zatím jediný s původním motorem a sedačkou.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Oleško 8: Inzerát Bazoš 2020 - Rychnov nad Kněžnou. Prodám rám malotraktor domácí výroby Oleško. Prodám bez motoru a nadrze. Po dohodě i s motorem. Jen volat 2000,-
Oleško 9: Inzerát Bazoš 2020 - Jičín. Prodám kárku za malotraktor Oleško. Rozměr korby 110 x 200 cm. 2000,-
Oleško 10: Traktoriáda Žebnice 2016
Oleško 9: Inzerát Bazoš 2020 - Jičín. Prodám kárku za malotraktor Oleško. Rozměr korby 110 x 200 cm. 2000,-
Oleško 10: Traktoriáda Žebnice 2016
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Oleško 12: Inzerát na Facebooku. Prodám traktůrek domácí výroby,170/100 motor ČZ 175. Převodovka půlená z ještěrky. Motor 3 rychlosti, převodovka 1 rychlost dopředu/dozadu, olej M2t do benzínu. Traktor funkční. 2021 - Desná - 9500,-
Oleško 13: Inzerát na Facebooku. Prodám traktor domácí výroby. Motor jawa 175. Hydraulika, uzávěrka. Rozměry délka 166 cm šířka 90cm. Rychle jednání sleva. 2021 - Horní Stropnice - 15000,-
Oleško 13: Inzerát na Facebooku. Prodám traktor domácí výroby. Motor jawa 175. Hydraulika, uzávěrka. Rozměry délka 166 cm šířka 90cm. Rychle jednání sleva. 2021 - Horní Stropnice - 15000,-
Dobrý den! Možná to přímo nesouvisí s tématem, chci se jen podělit o skutečnost, jaké kvalitní a hodnotné návody byly kdysi v USS publikovány. K malotraktoru /motor trabant, 1.převodovka Š1202, 2. převodovka Š105, redukční převody, štíty brzd, bubny a disky z boj. KDF/ jsem podle návodu v USS doplnil vývod jedné poloosy z 2. převodovky /Škoda/ uzávěrkou diferenciálu. Uzávěrka funguje již řadu let spolehlivě a bez poruch.
- Veteranista!
Uzavěrka na převodovku Š105/120 by mě zajímala, mám totiž něco v hlavě s ní.
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!