Zdar kolegovia!
Videli ste už niekedy čističku cibulí? ako to funguje? dá sa home made urobiť?
čistička cibule
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: čistička cibule
moju čističku cibule vyrobil niekto iný, ale čistí dobre... a navyše ma pár pridavných funkcii... Navarí,opere, v zime zahreje a v lete mi robí tien....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Tady prodávají čističku cibule - http://www.agrotechnika.cz/Cisticky/Cis ... ulova.html
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
-
- Kontaktovat uživatele:
venoval som hodne času a prostriedkov vývoju, ale sa nevyužíva. Obsluhe sa neľúbi zvuk a prach. Sučasťou nutnou je odsávanie prachu a cibuľa musí byť na to vhodná - suchá. Aby to bolo efektívne, musí to mať resp. byť začlenené do linky, potrebuje to kamerový systém... No a zásadný problém je odbyt cibule Stroj je síce funkčný, príjmová časť našla ďaleko efektívnejšie použitie a v súčastnosti to nevyzerá, že to bude v blízkej budúcnosti použité.
Zdar! nemáš foto????
-
- Kontaktovat uživatele:
nemám. Pracuje to tak ako ten Krukoviak, ibaže to nie je mobilné. Ale tým, že je to mobilné, jednoducho vedia nastaviť sklon. U mňa sa odpad chytá do VOB, takže je to vysšie. Prísun je plnomechanizovaný (nie automaticky), obsluha jeden inžinier , synchronizácia (aby linka bola plnená v patričnom množstve) je sledovaná priemyselnou TV. V roku 2004 som na tom hodne robil a šlo to dobre, až na to, že celá výroba cca 200t šla do hnoja. No a od vtedy, to už moc nerobilo...
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
Má tu ještě někdo čističku cibule?
Jsou dva druhy nespokojenosti: nespokojenost, která pracuje, a ta, co lomí rukama. První dosáhne toho, co chce, druhá ztratí, co má.