Příslušenství k Dong Fengu 404
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
-
Příslušenství k Dong Fengu 404
Tady je pár fotek mých pomocníků.
Naviják spolehlivě utáhne 2 kubíky
Stará vlečka
Nová vlečka
Dříve byl pluh mechanicky otáčený,ale teď po předělání na pístnici je orání daleko pohodlnější
Sousedská výpomoc
Paletizační vidle
Trojbod od vidlí ma širší využití.Například malý lanový hydraulický naviják
Naviják spolehlivě utáhne 2 kubíky
Stará vlečka
Nová vlečka
Dříve byl pluh mechanicky otáčený,ale teď po předělání na pístnici je orání daleko pohodlnější
Sousedská výpomoc
Paletizační vidle
Trojbod od vidlí ma širší využití.Například malý lanový hydraulický naviják
Re: Příslušenství k Dong Fengu 404
Aký je prevod natom hydraulickom navijáku? A objem hydromotra a tlak ktory do neho pustaš, kolko to utiahne? Dík.
-
Převod je 1:2 (litráž čerpadla neznám).Na volnoběh ideální rychlost.Někdy natočím video.Použiti na přitahování slabších stromů nebo na poli k plečkování nebo ohrnutí brambor.Na hrubší práce mám větší naviják.
-
-
-
Ahoj, parádní příslušenství, líbí se mi ta evoluce, jak to člověk vylepšuje.
Píšu SZ k vijáku, to jsi mě předběhl! http://nasetraktory.eu/forum/viewtopic. ... k#p1206021
Píšu SZ k vijáku, to jsi mě předběhl! http://nasetraktory.eu/forum/viewtopic. ... k#p1206021
-
Ale podla zadnej radlice na zapretie súdim že nejaku tu silu to má aj pri tom prevode len 1:2, mám tiež rozrobene niečo podobne na hydromotor len z vetším prevodom tak som zvedavy ako to bude tahat.
Keby si mi mohol poslat to video ako to funguje na meil bol by som rád. Meilovku by som ti príadne dopísal sem. Inak tu video nevložíš, musíš ho nahrat na YouTube, alebo podobné stránky a sme dat len odkaz nan.
Keby si mi mohol poslat to video ako to funguje na meil bol by som rád. Meilovku by som ti príadne dopísal sem. Inak tu video nevložíš, musíš ho nahrat na YouTube, alebo podobné stránky a sme dat len odkaz nan.
ahoj, na mě se zapomnělo, nebo je to know-how?
-
Tady je slíbené video.
Potiahne to traktor takto aj zabrzdený?
-
Naviják jsem stavěl na lehké práce.Např.plečkování,ohrnutí brambor a na lehké práce v lese.Ten váleček je na 30mm silné hřídeli proto nějaká tunová síla se nedá očekávat.Myšlenka byla cca.500kg.Na videu je traktor přibržděný ruční brzdou (jeden zub před dorazem)
-
Naše DeFka má novou kamarádku vyvážečku.Tak tady je pár fotek pro představu. http://df404.rajce.idnes.cz/df404/
-
to je 2000+ ?