Welger AP41
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký lis na malé balíky?
Vůle všude, hlavně na vázání. Měly by být nulové. Vázání zkusíš de facto třem způsoby
- natáhneš špagát do ruky, zhodíš znamenák a uděláš balík ručně - podle mě velmi nepřesné
- nahážeš vidlema dostatek sena/slámy a počkáš co vyleze za balík - podle mě nepřesné
- necháš si udělat řádek jak při sklizni a jedeš - podle mě jediné přesné
Pokud se tomu prodejce bude bránit - rychle pryč. Nové jehly nejsou výhra, značí předešlý průser aneb beran se trefil a jelikož nevíme co s tím, rychle to prodáme. Vázání po GO je nutné dost seřídit, jestli není zaprášené a špinavé, čeká to seřizování tebe
- natáhneš špagát do ruky, zhodíš znamenák a uděláš balík ručně - podle mě velmi nepřesné
- nahážeš vidlema dostatek sena/slámy a počkáš co vyleze za balík - podle mě nepřesné
- necháš si udělat řádek jak při sklizni a jedeš - podle mě jediné přesné
Pokud se tomu prodejce bude bránit - rychle pryč. Nové jehly nejsou výhra, značí předešlý průser aneb beran se trefil a jelikož nevíme co s tím, rychle to prodáme. Vázání po GO je nutné dost seřídit, jestli není zaprášené a špinavé, čeká to seřizování tebe
-
Re: Jaký lis na malé balíky?
je taký veľký rozdiel medzi druhým a tretím spôsobom kontroly? ja som chcel skusiť kontrolu prave tým druhym sposobom kedže na poli sa eraz skúšať ešte nedá
(2- nahážeš vidlema dostatek sena/slámy a počkáš co vyleze za balík - podle mě nepřesné)
(3- necháš si udělat řádek jak při sklizni a jedeš - podle mě jediné přesné)
(2- nahážeš vidlema dostatek sena/slámy a počkáš co vyleze za balík - podle mě nepřesné)
(3- necháš si udělat řádek jak při sklizni a jedeš - podle mě jediné přesné)
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Welger AP41
Za mě jo, protože tyhle lisy maj rády plnej sběrák aby udělaly hezkej balík. A když budeš házet vidlema, byť ve dvou, nebude výsledek stejný jak v řádku. Při vidlích může zaprve dělat rohlíky, za druhé nebude tak napěchovaný balík a součky, které by při řádku praskaly tady budou držet. Je to takové polovičaté, ale lepší jak nic
-
Zdravím, už som si vyhliadol lis welger ap 41 ktorý chcem kúpiť akurát ešte neviem ako ho prepraviť, pôvodne som ho chcel prepraviť auto prívesom ale ten má šírku len 2 metre a náprava balíkovača je o niečo širšia. Prepravoval ho niekto týmto spôsobom ?
Lis je v Námestove a ja bývam pri Bardejove takže ak by som o chcel prepraviť inak bolo by to drahšie, nejaké rady?
Lis je v Námestove a ja bývam pri Bardejove takže ak by som o chcel prepraviť inak bolo by to drahšie, nejaké rady?
Ahoj ,dávnejšie sme takto tiež viezli balíkovač. Bol to New holland na kocky, takže porovnateľný s tým čo máš vyhliadnutý. Ťahali sme to za VW Caddy na autoprepravníku niekde z Moravy. Určite sme mali prekročenú maximálku na tažnom (1500) , ale došli sme v poriadku. Polícia sa nám našťastie vyhla.Ak sa dobre pamätám nápravu na pravej strane sme podložili hranolom. No musia ti to nejako naložiť a potom doma zložiť. A tu máš aj fotodokumentáciu chlapíka čo to tiež takto podobne viezol, text si prelož cez Google. https://oldfarmiron.jimdofree.com/presse-welger-ap41/
Je ťažké byť debilom ,konkurencia je privysoká!
-
Dobrý deň, neviete mi prosím poradiť ako vymedzím baranidlo na balíkovači welger ap 41 a aká tam má byť vôľa? A ešte je otvor na čape na ktorom sú podávacie prsty vybitý do vajca , opravoval to niekto ?
Na obrázku to je vybité tam ako prechádza čap cez tu pásovinu. Chcel som to vyvariť a vyvŕtať nanovo akurát , že tam je ten držiak privarený.
Ďakujem za rady .
Na obrázku to je vybité tam ako prechádza čap cez tu pásovinu. Chcel som to vyvariť a vyvŕtať nanovo akurát , že tam je ten držiak privarený.
Ďakujem za rady .
-
WELGER AP 41
Ahoj. Nemáte někdo lis WELGER AP41. Nejde mi seřídit chod jehel x beranu. Potřeboval bych radu/video/dojet se podívat. Díky.
Jsem od Mělníka.
Jsem od Mělníka.
-
Re: WELGER AP 41
Semily funkcni a v provozu
-
A je tu někdo v okolí od Hradce na Semily , kdo by uměl a byl schopný seřídit vázání ?