Vysokotlaký sběrací lis Fortschritt K442
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Vysokotlaký sběrací lis Fortschritt K442
Ahoj. No a proč je chceš casnovat ven???
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.
protoze jeste nemam postavený přístřešek a stojí venku a prší na něj a i když jsem tam dal plachtu tak stejně si ty balíky sajou vodu a plesnivý v tom.
Ahoj
Jakým způsobem se dá demontovat přední opěrné kolo na tomto lisu? (Předchůdce rozlámal disk) Už si s tím nevím rady. Rozebral jsem celou osu až na ložisko v domnění že půjde stáhnout z náboje a bohužel ani paicrem ho dolů nedostanu.
Prošel jsem většinu diskusí a nic podobného jsem nenašel. Pokud se to již řešilo tak se omlouvám za spam.
Jakým způsobem se dá demontovat přední opěrné kolo na tomto lisu? (Předchůdce rozlámal disk) Už si s tím nevím rady. Rozebral jsem celou osu až na ložisko v domnění že půjde stáhnout z náboje a bohužel ani paicrem ho dolů nedostanu.
Prošel jsem většinu diskusí a nic podobného jsem nenašel. Pokud se to již řešilo tak se omlouvám za spam.
Ahoj, nevíte prosím někdo, kde by se nechal sehnat kastlík na provázky? Koupil jsem balíkovač, ale Nevím co je to za typ, tváří se jako fortschritt k 442, ale nemá ani kolečko na sběrači, kaslík na motouz. Provázky jsou na každé straně jen v takovém držáku venku.