kubax píše:No zajimavy by bylo kdyz bych obevil nekde neco okolo Jeleni Gory ale na netu nic moc a tak mam asi nejlepsi vzit neco od mistniho prodejce coz vyjde asi o 2000 draz ale zas bez starosti s dopravou a pod.
Mate nekdo za MT8 050 klasickyho tona? nemyslim zmensenou verzi za MF70.
Jak todle naradi zvlada. Koukam ze z polska se da nevej koupit za cca 14-15tis.
Porad resim jestli je lepsi ten ABRA PAJAk pavouk dvourotorovej a nebo ten pasovej..
Český ton 300Kg. Ten co dělají nyní cca 250Kg.
Používám za z25 a tak tak.
Prodej zemědělský techniky v polsku je kousek za Náchodem, chlapy co maj něco polskýho, tak tam jezděj i pro náhradní díly, Já tam teda eště nebyl , nic polskýho nemám , kromě postřikovače, a ten je od českýho prodejce z Vrchlabí včetně náhr. dílů.
kubax píše:To by bylo super Nachod je celkem dostupnej, nejde nekde najit nejaky odkaz pripadne souradnice GPS a pripadne adresu. Asi bych se tam zajel mrknout.
Zkušenost je dobrá, zkus to tady pročíst kardan si ale musíš změřit, ramena máme jiný. Já je mám skrz toto dokonce prodloužený a kardan budu kupovat tak metr zatáhlej
Párkrát jsem s ním jezdil, na nahrabování perfektní. Ale na obracení to není nic moc, dělá to takové chuchvalce a hromady. Soukromník u nás s ním nahrabuje a otáčí jiným.
aha, nejvíce mi jde o to otáčení, jedná se o cca 0,5-1 hektar zatím, doposud se vše hrabalo hráběma, ale už bohužel neni tolik lidí ani času, sezona se blíží tak začínám koukat po nějaký technice, takže spíše než sluníčka volit Toníka či jiné ?
Díky za reakce, budu tedy koukat po těch obyčejných , sluníčka mi připadali celkem jednoduchý že se tam nemá snad ani co rozbít, ale když neobracej pořádně, tak je to na nic
Tak sem nakonec pořídíl dvourotorový klasický obraceč, je to ten polský co se prodávaj na bazoši a všude možně, ještě počkat než mi ho doveze pán, sem na něj zvědavej