vlkádejte sem recenze na mulčovače co máte kdo doma..
já přemýšlím o tomto :http://www.dabaki.cz/nabidka/picniny-a- ... serie-bcs/ v agretaci se Z6945, má s tímto mulčovačem někdo zkušenosti? díky předem..
recenze mulčovačů tovární výroby ze traktor výkonu30-70 koní
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
-
Re: recenze mulčovačů tovární výroby ze traktor výkonu30-70
Velmi podobné téma je tu - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 52&t=43360
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
-
jo ale tam je to o malotraktorech( dotiční prominou)) toto bych zaměřil na zetor UŘ I..
Já bych to nezaměřoval jen na mulčovače za Zetor, ale všeobecně, protože pokud se tu budeme ptát na mulčovače za každý traktor, tak tu bude spousta vláken o tom samém. Přece je jedno, co ten mulčovač bude tahat, ale jde nám tu přece o to, jaký zkušenosti má kdo s jakým mulčovačem.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
-
Ahoj kluci
Mám zetora 7745 s turbem a tahám za ním mulč od Agrostroje - Maxio 200.
Musím říct,že stroj to je velmi robusní a zastane jistě spoustu práce.Avšak pro můj tažný prostředek je to téměř na samé hranici výkonu. Více jak na pomalou 4 většinou nejedu.Ale zase na druhou stranu to dokáže semlet pěkné kusy dřev.
Mám vyzkoušeno na 5m vysokém náletu a průměru někde kolem 7cm,vše na stojáka.Takový je to stroj.
Nicméně se však začínám ohlížet po rotorovém mulčovači,neboť ploch na údržbu již přibylo a tímhle bych se asi ujezdil.
Mám zetora 7745 s turbem a tahám za ním mulč od Agrostroje - Maxio 200.
Musím říct,že stroj to je velmi robusní a zastane jistě spoustu práce.Avšak pro můj tažný prostředek je to téměř na samé hranici výkonu. Více jak na pomalou 4 většinou nejedu.Ale zase na druhou stranu to dokáže semlet pěkné kusy dřev.
Mám vyzkoušeno na 5m vysokém náletu a průměru někde kolem 7cm,vše na stojáka.Takový je to stroj.
Nicméně se však začínám ohlížet po rotorovém mulčovači,neboť ploch na údržbu již přibylo a tímhle bych se asi ujezdil.
já tahám za 7011 agrimaster 2, 4m horizontální a má toho plný kecky.Aby to dělalo pěknou práci ta redukovaná 4 max 5.Rychleji ani prd.Traktor by to zvládnul ale už to není pěkně posekané
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233