no ja ze bezne chodite na tieto stranky lebo ja dost casto
ps. a staci takto ?
Balkancar 3,5t
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
- bastardtraktor
Re: Balkancar 3,5t
Protože včera celý den a i pozdě večer mi to stále hlásilo, že kapacita je přetížená a nabízelo jen VIP - tedy placený stahovámí. Kupodivu dnes dopoledne to i proišlo bez VIP
ooooooooooooo
no ja ze bezne chodite na tieto stranky lebo ja dost casto[/quote]
Protože včera celý den a i pozdě večer mi to stále hlásilo, že kapacita je přetížená a nabízelo jen VIP - tedy placený stahovámí. Kupodivu dnes dopoledne to i proišlo bez VIP[/quote]
preto som tam dal odkaz z rapidsheru tam kliknes na lavu stranu free a cakas par sekund a potom si to ulozis kde chces .ak bi to bolo rozdelene na viac rar archivov tak mozes tahat dalsi archiv az za 15 min ,ale da sa to obist tym ze restartnes modem a necakas potom 15 min
Protože včera celý den a i pozdě večer mi to stále hlásilo, že kapacita je přetížená a nabízelo jen VIP - tedy placený stahovámí. Kupodivu dnes dopoledne to i proišlo bez VIP[/quote]
preto som tam dal odkaz z rapidsheru tam kliknes na lavu stranu free a cakas par sekund a potom si to ulozis kde chces .ak bi to bolo rozdelene na viac rar archivov tak mozes tahat dalsi archiv az za 15 min ,ale da sa to obist tym ze restartnes modem a necakas potom 15 min
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
Pre ozivenie tohto vlakna pridavam fotky z leta. Balkancar bol podrobeny oprave a vysledny efekt mozte posudit
Zetor 7745, Zetor 6718 a Zetor 25A
ahoj, neoskenoval by jsi i zbytek? nějak mně to nechce jet dopředu. elmag to řadí pěkně,ale zpatečkuje to raz dva i na volnoběh,ale dopředu to jede jen až na víc přidaný plyn. olej sem přidal,ovladací mechanizmus zkouknul. napadá mě jen už lamela v převodovce.zde píše:tak dnes som to nafotil ,ale len fotakom ,dal som rozlisenie len SQ2 640 X 480 aby to nebolo moc velke ,je to RAR archive na ulozto .sk / ma to 15,5 mb/ odkaz je : http://www.ulozto.sk/2894326/dieselovy- ... dt3900.rar
ak nemate program RAR pomoze aj 7zip http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... g[oz]=4.65 je free . Ak bude nejaky problem kludne ma kontaktujte .s pozdravom zdeno
dal som to este aj sem
http://www.rapidshare.com/files/2977022 ... 0.rar.html
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
zdravim páni. mam v praci tento vzv a zo dna na den pri pojazde dopredu to stratilo silu. v podstate to uz nevyjde ani minimalne prevysenie. ani pri vysokych otackach motora. po rovine to este ako tak ide ale zaujimave je ze dozadu to silu ma a ide uplne normalne. je tam ten hydropohon hydrodynamicky?