Vysokozdvih 4,5m

nakladače, jeřáby, lopaty za traktor, stohařr, zdvižky, ruky..

Moderátoři: rezis, Leo, Malboro

Zpráva
Autor
cr@zy-repelent

Vysokozdvih 4,5m

#1 Nový příspěvek od cr@zy-repelent »

Dobrý den, tady vám představuji svoj výtvor je to vysokozdvih (nezmáný) triplex, max. výška zdvihu 4,5m, nosnost 1250kg, hmotnost je okolo 400kg. 40ka s tím celkem má obtíže , teď cca 500kg naložím (107 cihel starých poctivých), zatím krom tahání kamenú a nakládky dřívý nevyužito.
Přílohy
zdvih4.JPG
zdvih3.JPG
zdvih2.JPG
Zdvih1.JPG

drpepa

Re: Vysokozdvih 4,5m

#2 Nový příspěvek od drpepa »

máš to pěkné. Něco takového bych si představoval :)

cr@zy-repelent

#3 Nový příspěvek od cr@zy-repelent »

Teď mám dilema pořídil jsem sadový traktor a 40ka nějak nemá moc využijí - je trvale zapojena ve vysokozvihu (kvůli hmotnosti), tak přemýšlím jestli to nepředělat a 40ku prodat. Zdvih nadělal hromadu práce a lešení není tak flexibilní.

nabocklish

#4 Nový příspěvek od nabocklish »

A co to je za sadový traktor?
Já mám třeba toto: traktor 6711 zúžený do vinice na 155cm. Do této výšky to zvedá cca 600kg bez problémů. Ten vyklopný kontejner je navíc dost dlouhý. Kvůli šířce traktoru si dávám velký pozor abych stál na rovince a nebyl nakloněný

cr@zy-repelent

#6 Nový příspěvek od cr@zy-repelent »

Alois Hieble BERGmaister 553 foto nestíhám udělat, rozměry cca 3 x 1,4 m bez kabiny, s ochanným rámem odkaz pro představu https://www.google.cz/imgres?imgurl=htt ... mrc&uact=8 ; zatím se chová stabilněji než 40ka, no také bude záležet jestli se podaří dostat SPZ. Tak obecně tyhle vysokozdvihy jsou spíše nouzovka. TBZ není jak fixovat proto třeba při manipulaci nad 3m už využívám jenom napevno jako lešení - přijedu , položim na zem , zvednu břemeno. Vrchol snažení bylo ukládání překladů 1,7 dlouhých ve 4,5m + zdvižení zamen a bylo třeba ještě trošku couvnout.

Odpovědět

Zpět na „Manipulační technika“