Starokolínská brázda
Re: Starokolínská brázda
Nemáte někdo informace, jestli se bude konat letošní ročník???
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci nevíte jak letos? Docela bych i jel
Ondro co jsem slyšel, tak nejdřív nebylo pole pro uskutečnění orby. A potom se i pořadatelé nějak nedomluvili a orba letos nebude.
Ale něco jsem zaslechl, že by se to do budoucna mohlo posunout a mohl by to dělat někdo jinej a hlavní problém je pole. Moc se nechce nikomu zapůjčit pro takovou akci.
Ale něco jsem zaslechl, že by se to do budoucna mohlo posunout a mohl by to dělat někdo jinej a hlavní problém je pole. Moc se nechce nikomu zapůjčit pro takovou akci.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Achjo, nejlepší akce roku
Žeby to zachránili bratia zo Slovenska? V Nových Sadoch sa orie aj tohto roku. A minule som tam stretol aj Vladimíra a oral aj Jara. Samozrejme okrem iných kamarátov.
Oco no to víš stěhuj naší ,,plechou kavalérii" k Vám na Slovensko. Totok sedneme do kabinky, zapřáhneme za každej traktor pluh a hurá, hodinku jízdy a jsme na orbě po ose. K Vám by to trvalo dýl.
Ale jinak rád bych Tebe viděl osobně. Kamaráde. Trochu by jsme ,,pohovořili" o těch našejch zgarbácích. Pořát každoročně plánuju tu cestu do Námestova. Že bych to vzal přez Kenybzov mám tam sekačku, už jsme ji s Kenybzem zapili jeden rok uskladnění u něj. Dali jsme si po telefonu štamprdle na její zdraví. A do Námestova jsem slíbil kamarádovi z vojny že přijedu a potkáme se tam ještě s klukem zo Zázrivej. A pořát to nějak nevychází časově.
Ale jinak rád bych Tebe viděl osobně. Kamaráde. Trochu by jsme ,,pohovořili" o těch našejch zgarbácích. Pořát každoročně plánuju tu cestu do Námestova. Že bych to vzal přez Kenybzov mám tam sekačku, už jsme ji s Kenybzem zapili jeden rok uskladnění u něj. Dali jsme si po telefonu štamprdle na její zdraví. A do Námestova jsem slíbil kamarádovi z vojny že přijedu a potkáme se tam ještě s klukem zo Zázrivej. A pořát to nějak nevychází časově.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, ročník 2023 se bude konat?
Tak jsem dneska viděl plakát, letošní Starokolínská brázda bude 21.9. 2024 od 10h. Na poli za ČOV. Tak už laďte stroje a pluhy.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
no konečně!!!! tak ja snad budu muset umýt traktor a dodelat ten obracák
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
super, to se tesim, letos jsem nebyl ani v bydzove
Ahoj Ondro ,Ty nevíš že je to Býžďov?
Víťo, ty beťár
Ahoj Danku ,tohle Ti už zůstane navždy.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Ikdyz letos fórum zanedbávám, na Starokolínskou brázdu se chystám. S kým se odsud uvidíme?