Moje 3,5 tuna po GO a ostatní vlečky
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- Radek01
- Kontaktovat uživatele:
Moje 3,5 tuna po GO a ostatní vlečky
Tak tohle je moje 3,5 tuna po GO, koupil jsem ji loni 30 prosince a vypadala jako vrak, nìkde možná najdu i foto. Všechno totálnì v háji, kola brzdy, vyklápìní boènice, gerháky, prostì všechno. Kola jsem (respektive šrouby kol) sundával flexou. Je to rok výroby 1964 a je to polka, i když teï už asi moc nezjistím co je vlastnì orginální. Mám ji s papíry, ješte musím dodìlat uchucení pøivyklápìní, drhne mi to totiž o gumy a staèí to jenom trochu naložit.
- Milanhájenka
- octaviaman 1
Bez dvojmontáží na klasických kolech jsme namìøili 2620kg, takže jsi v toleranci.
Já bych jí taky nechtìl, ale nápravy by se mi hodily, no vlastnì celá, ale rozøezat a na vyvažeèku...
Tahle má øekl bych ještì malou korbu, ale verze s korbou 5x2,2m, to už je moc...
Já bych jí taky nechtìl, ale nápravy by se mi hodily, no vlastnì celá, ale rozøezat a na vyvažeèku...
Tahle má øekl bych ještì malou korbu, ale verze s korbou 5x2,2m, to už je moc...
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- Milanhájenka
Tak kluci: váží 2820 kg, korba je 235x540cm, já za ní ještì tahám courák 7t a vozím na ní pøevážnì písek, makadam a balíky sena. Už jsem nìkde psal, že jsem na ní mìl jednou i 16t makadamu a 6911 s ní normálnì naloženou nemá vùbec problém. Taky pøi sklápìní nìkde bokem na mírným svahu má daleko lepší stabilitu než ta 7tuna. Já jsem s ní moc spokojenej, tak na ní nevozím nic jako je hnùj atd.
- Milanhájenka
Nevím, jestli se chceš zase hádat, ale oba vleky tahám jen se senovejma balíkama a to tak, že na 9ce 9 balíkù a na 7ce 6 balíkù. protože mám nìkterý louky 11km od baráku. Jinak nepoznám, jestli za sebou táhnu prázdnou 9, nebo 7. Traktor s tím jde všude úplnì stejnì. 9ka má jen tu nevýhodu, že když je na louce bláto, tak ho mezi tuplákama tahám ještì 500m po silnici.
- Milanhájenka