Štěpkovač z torona
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Štěpkovač z torona
Zdravím. Tak konečně přídávám i já štěpkovač. Jedná se o válec z torona daný do rámu a poháněný Z25. Zatím je to ještě rozdělávka, ale v sobotu se snad už dokončí násypka a podavač atd... Proběhla zkouška a funguje, což je hlavní, a zetor 25 to utáhne. Až bude hotovo, tak přidám video pro ukázku, jak běží
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
Re: Štěpkovač z torona
no ty krááávooooo
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
To jsem zvědav, jak si stím ta 25 poradí......
Myslím, že až tam vrazíš silnější klacek, tak se ti štěpkovač zastaví a roztočí se traktor.. Navíc ty nože rády praskají a to je pak fičák.
To nemůže fungovat,za 25.
Tak to bude stroj! Tady je malá ukázka co to také umí!
Tohle je teda štěpkovač Pěkný video, zajimalo by mě, co by to udělalo s něčím větším.
Jak jde vidět, tak je to jištěný řemeny.. takže o traktor nemám strach. A zatím si s tím poradil v pohodě... no narval jsem tam teda zatím jen cca 8 cm borovici a bralo to dobře, ale ještě to nebylo pořádně vyštelovaný co se týká přítlačnýho kolečka na řemenech.. takže se to občas zaseklo... Jak to bude komplet, tak se nahodí video
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
když to neni pevně spojený s traktorem, tak bych se k tomu nepřiblížil víc než na nejdelší vzdálenost doletu jednotilivých komponentů.
Jo a i když by byly řemeny sakra fest našponovaný, tak se ta konstrukce s válcem na 100% neotočí.. momentální váha válec + konstrukce cca 400kg.. a to se ještě budou dodělávat drobnosti...
dlouho jsem na foru nepřispíval!!!! ale toto??????? jestli to bude nedej bůůh fungovat tak je o hlavní titulek ve večerních zprávách postaráno!!! lidi vzpamatujte se!!!! u torona lítaly kudly o senážích na fůru normálně natož když tam budete spát nějaké haluze!!!! to že to je přez řemen to nic neřeší!!!! nikomu nic zlého nepřeju ,ale tohle smrdí hodně velkým pruserem!!!!
Kanoš měl upravenou SKPU 220 ,přetočená na bok a zužená-nejdřív mu spolka přítlační válec a jednou i vylítali kudly-naštěstí se zasekali do tronbonu,ale od ní se všichny odplazily-dnes stojí na zahradě a nikdo s ní nechce dělat....srach z ní má už velký........
Zetor 6718 DEEP RED
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
nekterym nevysvetlisfric píše:dlouho jsem na foru nepřispíval!!!! ale toto??????? jestli to bude nedej bůůh fungovat tak je o hlavní titulek ve večerních zprávách postaráno!!! lidi vzpamatujte se!!!! u torona lítaly kudly o senážích na fůru normálně natož když tam budete spát nějaké haluze!!!! to že to je přez řemen to nic neřeší!!!! nikomu nic zlého nepřeju ,ale tohle smrdí hodně velkým pruserem!!!!
ale toto je opravdu mazec, nedokazu si zetor 25 s timto predstavit, vzdyt bude mit problem odtahnout, ne tak jeste to utocit
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
-
- Kontaktovat uživatele:
Se divím že do torona cpali liazky s turbem, když to utočí kdejaká pětadváca...
to je pravda necelejch 300 koní se k tomu bubnu ,přez uhlovou převodovku ani nedostalo jak bylo u torona zvykemVenca R píše:Se divím že do torona cpali liazky s turbem, když to utočí kdejaká pětadváca...