UNIFOREST
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
UNIFOREST
Vážení návštěvníci uvedené dizkuze, chtěla bych Vás informovat, že jediným zástupcem firmy UNIFOREST v ČR, oprávněným k prodeji našich výrobků je firma B AGRO Březová s.r.o., http://www.b-agro.cz . Tato firma má akreditaci Ministerstva dopravy ČR pro prodej v Česku. Zároveň je plně zodpovědná za prodané stroje , včetně servisu a dodávky náhradní dílů. Pokud stroje nebudou zakoupeny přes uvedenou firmu nebudeme poskytovat záruky ani dodávky náhradních dílů na uvedené stroje. Autorizovaný prodejce na Slovensku je firma SIP SK s.r.o. http://www.sipsk.com . Případné dotazy zasílejte na email: info@uniforest.si nebo info@b-agro.cz. Proti neoprávněným prodejům v ČR a SR budeme realizovat sankce. S pochopením export manager Marjeta Podlesnik Uniforest, Slovenia
- Přílohy
-
- logo_uniforest.gif (3.05 KiB) Zobrazeno 10803 x
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Re: UNIFOREST
Pani zlatá ja sa chcem len spýtať fotky vašich výrobkov ktoré som si spravil bez vašho dovolenia si múžem nechať alebo vám ich mám zaslať na vaš meil a urýchlene ich vymazať zo svojho PC?
ubohost bojíte se konkurenceUNIFOREST píše:Vážení návštěvníci uvedené dizkuze, chtěla bych Vás informovat, že jediným zástupcem firmy UNIFOREST v ČR, oprávněným k prodeji našich výrobků je firma B AGRO Březová s.r.o., http://www.b-agro.cz . Tato firma má akreditaci Ministerstva dopravy ČR pro prodej v Česku. Zároveň je plně zodpovědná za prodané stroje , včetně servisu a dodávky náhradní dílů. Pokud stroje nebudou zakoupeny přes uvedenou firmu nebudeme poskytovat záruky ani dodávky náhradních dílů na uvedené stroje. Autorizovaný prodejce na Slovensku je firma SIP SK s.r.o. http://www.sipsk.com . Případné dotazy zasílejte na email: info@uniforest.si nebo info@b-agro.cz. Proti neoprávněným prodejům v ČR a SR budeme realizovat sankce. S pochopením export manager Marjeta Podlesnik Uniforest, Slovenia
Nechápu to,proč???Vyzívám admina ať to smaže!
Když se práce nedaøí,odeber se k lékaøi!
- Blajda
řekl bych že ta paní je z B-agro a zkouší tady přesvědčit že sou jediný prodejci
Zetor 3011 a 6748
Je to neplatená reklama a mala by ísť preč!
- v2000m
- Kontaktovat uživatele:
Když někdo dokáže prodat celý naviják, tak snad i zvládne sehnat nový pastorek, řetěz a pás brzdy.A ten kdo to nemá na obživu to stejne hned tak potřebovat nebude bo to opravdu vydrží.
Dobrý den, k Vašim názorům do diskuze. Uvedenou informaci do diskkuze jsme uvedli jako výrobci navijáků Uniforest. Již delší dobu nás kontaktuji zákazníci z ČR a SR a žádají nás o řešení problému při servisu a seřízení navijáků naší firmy. Jde o to, že při koupi bez garancí, návodů a českých certifikací se vystavujete problémům. Jen dva důvody proč mít české doklady k dizpozici: 1, v případě úrazu Vám může pojišťovna odmítnout plnění 2, v případě i nezaviněné dopravní nehody se staváte viníky, protože nemáte k dizpozici české homologace Ministerstva dopravy. Vaše názory zasílejte přímo k nám: info@uniforest.si
Dobrý den asi jsem to trochu nepochopil. To že je B-AGRO výhradním dodavatelem do ČR je celkem jasné , ale nechápu jak se může naviják UNIFOREST prodávat v ČR bez návodu a bez certifikace !!!!!!! Návod a certifikát musí výrobce dodávat velkoprodejcům i se zbožím. A není mi jasné jak se takový naviják může vůbec do ČR dostat.UNIFOREST píše:Dobrý den, k Vašim názorům do diskuze. Uvedenou informaci do diskkuze jsme uvedli jako výrobci navijáků Uniforest. Již delší dobu nás kontaktuji zákazníci z ČR a SR a žádají nás o řešení problému při servisu a seřízení navijáků naší firmy. Jde o to, že při koupi bez garancí, návodů a českých certifikací se vystavujete problémům. Jen dva důvody proč mít české doklady k dizpozici: 1, v případě úrazu Vám může pojišťovna odmítnout plnění 2, v případě i nezaviněné dopravní nehody se staváte viníky, protože nemáte k dizpozici české homologace Ministerstva dopravy. Vaše názory zasílejte přímo k nám: info@uniforest.si
Podle přípony u mailu .si soudím že jste výrobci ze Slovinska a pokud se nejedná o kopie z Číny , ale to by Váš podmět v této diskuzi byl asi trochu jiný, je asi jiné vysvětlení Vy jako výrobci tyto navijáky prodáváte i jiným prodejcům v ČR. To že se v ČR prodávají navijáky UNIFOREST bez návodu a bez certifikace dle mého názoru poškozuje Vás jako výrobce , ale hlavně kupujícího. A to že na tyto navijáky neprodáte náhradní díly a podobně , svědčí jen o tom že si nás jako zákazníků moc nevážíte, protože jinak by jste to už museli řešit u soudů a nebo u české obchodní inspekce, ale o tom tady nic nepadlo . Ale hlavně se říká náš zákazník náš pán. A více spokojených zákazníků.
Přeji pěkný den,.
Ono to může být i tak, že naviják Uniforest stojí třeba v Polsku míň než u nás. Takže si myslím, že podnikavci ty navijáky tahaj z jiných zemí a prodávaj je u nás bez návodu v češtině a záručáku. Nebo si je Češi jezdí kupovat do zahraničí, opět bez návodu a záručáku. A firma B Agro (nebo jak se jmenuje) je prostě výhradní dovozce do ČR, proto výrobce chrání její pozici. Nevím ale, jak je to s tou homologací - pokud má homologaci ve Slovinsku, tak jí má v celé EU, nebo se pletu? Alespoň u aut to tak je. A s tím servisem to taky nechápu - neservisovat svůj výrobek je opravdu chytrá strategie. Něco jiného ovšem je, pokud někdo uplatňuje záruku bez záručního listu...
Celé mi to pripadá ako špinaví obchodný ťah, ktorým chce niekto zastrašiť potenciálnych zákazníkov. Myslím že keď si kúpim navijak od firmy UNIFOREST musel byť legálne kúpení či už u nás, alebo v zahraničí. A ak má nejaký predajca pocit, že tovar do neho nejde na odbyt mal by sa zamyslieť nad konkurenčným prostredím a vývojom cien a nie pokúšať sa zachrániť obchod vyhrážkami.
Dobrý den, všechny výrobky musí splňovat homologaci České republiky.
Ministerstvo dopravy České republiky podle ustanovení parg.19 zákona č.56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích a o změně zákona č.168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a změně některých souvisejicích zákonů (zákon o pojištění odpovědnosti z provozu vozidla), ve znění zákona č. 307/1999 Sb. a prováděcích předpisů o schvalování technické způsobilosti a technických podmínek provozu vozidel na pozemních komunikacích se vydává osvědčení o schválení technické způsobilosti typu.
Každý model má své osvědčení pod číslem jednacím. Další problém je již uveden stroje jsou dodávany bez návodu, záruk a servisu.
Uniforest
Ministerstvo dopravy České republiky podle ustanovení parg.19 zákona č.56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích a o změně zákona č.168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a změně některých souvisejicích zákonů (zákon o pojištění odpovědnosti z provozu vozidla), ve znění zákona č. 307/1999 Sb. a prováděcích předpisů o schvalování technické způsobilosti a technických podmínek provozu vozidel na pozemních komunikacích se vydává osvědčení o schválení technické způsobilosti typu.
Každý model má své osvědčení pod číslem jednacím. Další problém je již uveden stroje jsou dodávany bez návodu, záruk a servisu.
Uniforest
-
Dobrý den.
I já bych rád joko starý praktik přispěl do diskuse.
Pracoval jsem jako právník právě v oblasti hospodářké.
Tato diskuse se tu vede myslím od neděle tohoto týdne. Navštěvuji toto fórum jen zřídka snad jen z nostalgie nad českými stroji.
Pán (paní) která je zde podepsaná jako Marjeta Podlesnik opravdu ve firmě Uniforest Slovenia pracuje a dokonce na pozici, na které je zde uvedena.
Zavolal jsem jí, ale anglicky moc neuměla a německy tak to bych ani nenazval. Těžko tedy mohla napsat tento dopis v jazyce českém. Vysvětlení je pouze jedno. Agro Březová "výhradní" dovozce píše tyto příspěvky do diskusí sama.
Budu vás tedy oslovovat firmo AB.
Mezi Vámi a výrobcem navijáků firmou Uniforest existuje smluvní ujednání o prodeji jejich výrobků u nás a provádíte zde aktivní prodej.
Jsou tu ale ještě i další prodejci těchto navijáků, kterým to zákon a pravidla hospodářské soutěže dovolují a prodávají ten samý výrobek. V tomto případě jde o paralelní pasivní dovoz.
A to je to oč tu běží.
KONKURENCE.
Vážení z AB. Uvědomte si, kdy byla zrušena bloková vyjímka a netvařte se tak, že nikdo zde nesmí prodávat to samé co Vy. To by veškerá mezinárodní ujednání byla k ničemu a my si mohli koupit jen to, co Vy nám dovolíte.
Už vůbec není možné věřit tomu,co zde píšete o homologacích. Pokud tuto homologaci dostal jmenovaný výrobek ve Slovinsku, platí samozřejmě v celé EU!!!
Je zdrávo, že zde na trhu takováto konkurence je a Vás nutí a nebo bude nutit ke snížení cen.
Já osobně se vůbec nebudu bát koupit takovýto levnější výrobek. Ze zákona je přece jasně dáno. Reklamaci vyřizuji tam, kde jsem koupil. No a záruka je zákonem také dána. 2 roky!!!
Vaše věta "Proti neoprávněným prodejům v ČR a SR budeme realizovat sankce" je první věc k žalobě na Vás.
Vy na nic takováho, právní ani jiný nárok tomu podobný, nemáte. Sám a zcela bez honoráře se postavím za takovéto dle Vás "neoprávněné prodejce".Budete li takovýmto způsobem hrozit lidem, sám podniknu kroky u Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže v Brně.
Čtenáři této diskuse.
Nenechte se zastrašit praktiky které zde provádí firma AB.
Judr. Hložek Roman
Tato diskuse se tu vede myslím od neděle tohoto týdne. Navštěvuji toto fórum jen zřídka snad jen z nostalgie nad českými stroji.
Pán (paní) která je zde podepsaná jako Marjeta Podlesnik opravdu ve firmě Uniforest Slovenia pracuje a dokonce na pozici, na které je zde uvedena.
Zavolal jsem jí, ale anglicky moc neuměla a německy tak to bych ani nenazval. Těžko tedy mohla napsat tento dopis v jazyce českém. Vysvětlení je pouze jedno. Agro Březová "výhradní" dovozce píše tyto příspěvky do diskusí sama.
Mezi Vámi a výrobcem navijáků firmou Uniforest existuje smluvní ujednání o prodeji jejich výrobků u nás a provádíte zde aktivní prodej.
Jsou tu ale ještě i další prodejci těchto navijáků, kterým to zákon a pravidla hospodářské soutěže dovolují a prodávají ten samý výrobek. V tomto případě jde o paralelní pasivní dovoz.
A to je to oč tu běží.
KONKURENCE.
Vážení z AB. Uvědomte si, kdy byla zrušena bloková vyjímka a netvařte se tak, že nikdo zde nesmí prodávat to samé co Vy. To by veškerá mezinárodní ujednání byla k ničemu a my si mohli koupit jen to, co Vy nám dovolíte.
Už vůbec není možné věřit tomu,co zde píšete o homologacích. Pokud tuto homologaci dostal jmenovaný výrobek ve Slovinsku, platí samozřejmě v celé EU!!!
Je zdrávo, že zde na trhu takováto konkurence je a Vás nutí a nebo bude nutit ke snížení cen.
Já osobně se vůbec nebudu bát koupit takovýto levnější výrobek. Ze zákona je přece jasně dáno. Reklamaci vyřizuji tam, kde jsem koupil. No a záruka je zákonem také dána. 2 roky!!!
Vaše věta "Proti neoprávněným prodejům v ČR a SR budeme realizovat sankce" je první věc k žalobě na Vás.
Vy na nic takováho, právní ani jiný nárok tomu podobný, nemáte. Sám a zcela bez honoráře se postavím za takovéto dle Vás "neoprávněné prodejce".Budete li takovýmto způsobem hrozit lidem, sám podniknu kroky u Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže v Brně.
Čtenáři této diskuse.
Judr. Hložek Roman
Klobouk dolů,nezbývá než poděkovat za všechny.Uvidíme jestli se ještě uniforest ozve!
antiuniforest píše:Dobrý den.
A to je to oč tu běží.
KONKURENCE.
Čtenáři této diskuse.
Judr. Hložek Roman
Když se práce nedaøí,odeber se k lékaøi!