FEROVE štiepkovače
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Re: FEROVE štiepkovače
Neviem čo máš na mysli pod pojmom medzi nožmi u 10 cm verzie ak medzeru medzi driadelami tak tá je tých 10 cm ak šírku nožov tak tá je 18 cm a samozrejme že budú 10 cm budú na jar do 8 cm ešte mám 2 ks
Jo myslel jsem šířku nožů. Tak já si počkám do jara na 10cm verzi.
Připomínám že se blíží jaro.Potvrzuji objednávku na 4 nožovou 10cm verzi se setrvákem.
Dobrý deň
chcel by som sa opýtať, či máte výkresovú dokumentáciu od štiepkovača, ktoré ste vyrabali.
Keby ste boli taký dobrý a poslali mi.
Chcel by som si urobiť, ale z fotiek to je ťažko
Vopred ďakujem
chcel by som sa opýtať, či máte výkresovú dokumentáciu od štiepkovača, ktoré ste vyrabali.
Keby ste boli taký dobrý a poslali mi.
Chcel by som si urobiť, ale z fotiek to je ťažko
Vopred ďakujem
dominik predstavuješ si to ako Hurvínek válku. Ak niečo vymyslím tak sa postavím na námestie a budem rozdávať výkresy na požiadanie Dobré ráno stará mama.
Tak potom by koĺko stála taká komplet výkresová dokumentácia ?
Kup si od Fera celý štěpkovač a pak uvidíš, jak se to vyrábí. Myslíš si, že každý, kdo něco vyrábí, rozdává svou dokumentaci komukoliv? Prober se.
A pokud chceš nějaké rozumy, přečti si tu vlákna o štěpkovačích, a uvidíš, jak to kdo dělá.
A pokud chceš nějaké rozumy, přečti si tu vlákna o štěpkovačích, a uvidíš, jak to kdo dělá.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Vždyť se jen slušně zeptal,tak se hned neposerte Dušíní.
Zetor 6718 s motorem 7001
Zetor 25 A
Zetor 25 A
Béďa 17 - to jako někdo bude vyrábět nějaké zboží (platit daně!) a zadax Ti nechá plány na určitý výrobek? To je hochu komunismus jak vyšitý....
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Chlapi, ta Dominikova otázka byla směrována na Fera. Pravděpodobně by odpověděl ještě výstižněji, než jste za něho odpověděli Vy.
Ale nechte to na Ferovi. Třeba bude mít slabou chvilku.
Ale nechte to na Ferovi. Třeba bude mít slabou chvilku.
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
hobr: Já přeci nepíši nic o tom,jestli mu je má dát.Jen jsem napsal že se dotyčný Fera slušně zeptal a je na Ferovi co na to.
Zetor 6718 s motorem 7001
Zetor 25 A
Zetor 25 A
Som myslel že si tu ludia pomahajú a ušetrili trošku času, keď musia chodiť do práce a ešte si nejako pri živote pomôcť a si ani nemyslím žeby sa niekto vyrabaním a predavaním štiepkovača stal milionárom. Keď sa to jedná len o sezonne práce.
Som sa trošku porozhliadol po nete a našiel som.
https://www.vutbr.cz/studenti/zav-prace?zp_id=38310
je tu nejaká diplomová práca plus s 3D modelom, super nie
Som sa trošku porozhliadol po nete a našiel som.
https://www.vutbr.cz/studenti/zav-prace?zp_id=38310
je tu nejaká diplomová práca plus s 3D modelom, super nie
Ano ludia si tu pomáhajú , ale napríklad Fero,Biboš,Scorpion.at sa tým aj živia. A uznaj že firmy ani živnostníci väčšinou svoje výkresy len tak nedávajú. Ja som tiež vyrábal a výkresy nedám, lebo všetko sa kreslilo na vreco od cementu a pasoval sa kus na kus.
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Dominik17: No vidíš aký si šikovný tak si vyhrň rukávy a hor sa do práce
- drevakm
- Kontaktovat uživatele:
Takze zvazuji moznost že bych si vyrobil špalíkovač a mám dotaz vsimnul jsme si u ferových výrobku jednoho rozdílu na který bych se chtěl zeptat. jaký je z hlediska unosnoti a pevnosti rozdíl v první verzi spalíkovače kdy máš bočnice vyraběné u ocelového U profilu tipoval bych si tak kolem 8 mm tlustých a nasledných řad kde jsou bočnice z plochého materiálu řekl bych o neco silnější? Ptam se poroto že na tem muj špalíkovač ma možnost udělat si bočnice z U profilu (kus nosníku z nákladního automobilu) 8mm tlustého a v drážce širokého cca 230mm. Muj dotaz nebude se tento profil při provozu kroutit bočně? Nejsem uplne strojař a tak se radši tady ptám zkušenějších. Děkuji za odpoved a za reakci.
Zetor 6748 s manžetovou napravou a dalsi hracky
Pokud chcete poradit z oblasti zpracování dřeva, tak se ptejte.
Pokud chcete poradit z oblasti zpracování dřeva, tak se ptejte.