FEROVE štiepkovače
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: FEROVE štiepkovače
Jasně, ty se chováš jak čurák a já mám držet hubu. Si frajer, fakt jo. Vidím, že se za 37 let nic nezměnilo. Hold geny. Proč OCOvi neodpověděl jak mě?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
No čo dodať Pre čuraka každý čurák ak nemáš čo povedať k téme Ferove špalíkovače tak každým tvojim príspevkom toho čuraka zo seba robiš sám a čo sa oca týka na jeho otázku som mu dostatočne odpovedal a jeho otázka bola opodstatnená kedže nieje na FB
Prošel jsem celé toto téma. Dodnes zde nemám jediný příspěvek, tak jaké problémy zde semnou máš? Jsi hlář Fero!!!
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Fero chtěl sem se zeptat proč máš noco šedočervený a jiný šedozelený,ale když sem přečetl tvoje reakce tak se rači ptat nebudu.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Ak som ja klamár tak ty si somár a nauč sa čitať nikde som nenapísal že v tomto vlákne ale už pár krát si na tomto fore na mňa utočil ale si mi ukradnutý pretože nieje nič čím by si ma ty mohol obohatiť ťakže si mi úplne lahostajnýDYK píše:Prošel jsem celé toto téma. Dodnes zde nemám jediný příspěvek, tak jaké problémy zde semnou máš? Jsi hlář Fero!!!
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Kludne sa to opýtať môžeš tak ako sú už dávno preč časi že každému bolo jedno akej farby má traktor dnes si ludia vyberajú štiepačky a aj špalíkovače za svoj traktor aký sa im páči a keď má miekto pocit že červený by bol krajši tak si kúpi červený dúfam že ti stači moja odpoveď a dostatočne som odpovedal na otázku ktorú si mi chcel ale vlastne nepoložil len si si potreboval kopnúť aj tyIrčan píše:Fero chtěl sem se zeptat proč máš noco šedočervený a jiný šedozelený,ale když sem přečetl tvoje reakce tak se rači ptat nebudu.
Co ste taki jedovati? Stastie,ze nie vsetci. Fero chcem sa opytat robis aj 4 nozove 10 cm? Aka je cena za nozovu jednotku? Do SZ
- Veteranista!
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Pavolk Ano robim aj také ale momentálne nie su až na jeseň tu sú https://www.facebook.com/pg/FerosteelSK ... 8092160106 a cena 750€
Fero,nie zla cena. Na poliakovi som sa popalil.
pěkná práce jako vždy a zapracovals na designu každý detail je ještě profesionálnější jak před tím
líbí se mě ten prolis na tom krytu
líbí se mě ten prolis na tom krytu
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
kenybz Ďakujem a čo sa týka toho prelisu priznám sa ten vôbec nebol v pláne pri kresléni páliaceho plánu na ten plechový kryt som sa o 3 mm sekol a imbusové hlavičky zo sverného púzdra by dreli o ten kryt zvnútra tak som to musel vyriešiť prelisom ale na koniec celkom to tam dobre ukáže
Nikde jsem se nedočetl jak je šíroký prostor mezi noži u verze na max.10cm špaličky? A jestli ještě bude možné si je koupit?