Náhrada olejového čističe UŘ I za plnoprůtokový filtr
Moderátor: Lukashil
Re: Náhrada olejového čističe UŘ I za plnoprůtokový filtr
Jo pardon tady se řeší sítka na 52, takže to je 34 roků stará mašina... jak vidíš tak na dílně byl... takovejch věcí už bylo co údajně nikdy nebyly rozdělaný a nakonec se zjistí, že to bylo všechno jinak a posralo se u toho všechno co se sralo i u jiných... paměť je mrcha... čepičky na mazničkách mam daný taky, to nic moc nedokazuje, jen to, že je nikdo nezaházel ještě...
Mazeeeeee mazeeeee. Ono nejen ze to cidlo teklo, ale jeste na nem bylo 2bar
Stydím se za tuto zem
No vidis . Taka banalita. Ja som minule pri vymene oleja vymenil cap rotora odstredivky a hned sa tlak oleja napravil.
Pratele, kdyz jsem na 52ku montoval tu sadu misto prvni banky, vsiml jsem si, ze v navodu k ni bylo zakresleno, ze by se mel montovat filtr az misto zadni banky. Ted na bazosi byla jedna 4011 a ta to tak mela, ale to by tam zen filtr byl absolutne zbytecny ne? Diky
Stydím se za tuto zem
Tak si měl asi obráceně manuál, kamaráde.
Jede traktor, je to Zetor 3011
Koukal jsem asi 467x abych si byl jisty, samo ze jsem dal filtr misto predni banky ale obrazek to ma opacne
Ze by se tim nekdo schvalne chranil pred pripadnou reklamaci
Ze by se tim nekdo schvalne chranil pred pripadnou reklamaci
Stydím se za tuto zem
To třeba tak je.
Mozne je vse, reklamoval jsem v autodilech tlacitko na varovky, a a ani po predlozeni vyucniho listu nejsem opravnena osoba k vycvaknuti a nacvaknuti konektoru....
Kazdopadne mam tedy pravdu ze by to byla kravina a filtrovalo by to jen procenta naplne?
Kazdopadne mam tedy pravdu ze by to byla kravina a filtrovalo by to jen procenta naplne?
Stydím se za tuto zem
Je to divné. Blbost,
Ahoj, pročetl jsem asi polovinu vlákna ... chtěl bych vyměnit olejový filtr ,,sítka,, za plnoprůtokový ... jak je to s tím regulatorem tlaku?? musí se nějak přenastavit ? připadně jak? nebo nemusí ?? nikde jsem na to tady nenašel jednoznačnou odpověd ... připadně máte jen jeden filtr a druhou ,,komoru,, zaslepenou a nebo dva ??
jedná se o zetor UŘ1 3011 děkuji za radu
jedná se o zetor UŘ1 3011 děkuji za radu
Napis rosch8, ten ma 3011. Ja na 4911 nic krom prehozeni neresi. Mam pocit ze se to resi u nahrady za odstredivku.
Kde byla odstředivka musí se snížit tlak, roztáčení odstředivky protrebovalo určitý tlak.
Takže když nebyla nemusím nic řešit ?
Myslim ze ne, ale pro jistotu napis roschoj.
Koukam ze od listopadu tady nebyl, tak to zkus prez bazos, jinak mu muzu napsat na fb
https://stroje.bazos.sk/inzerat/1654049 ... 011ur1.php
https://stroje.bazos.sk/inzerat/1654049 ... 011ur1.php