Zetor 7745 a podtlak v nadrzi
Moderátor: Lukashil
Zetor 7745 a podtlak v nadrzi
Ahoj všem, když odšroubuji víčko nádrže přisává do nádrže vzduch je tam evidentně podtlak. Co mam zkontrolovat? Palivové čerpadlo je nové.
Re: Zetor 7745 a podtlak v nadrzi
mas dirku pruchozi ve vycku nadrze
Kouknu díky. A pročistím. Dám vedet.
Tak jsem rozdelal vicko a jsou tam myslim 4 dirky. Pod tim cervenym vrchnim uzaverem byl takovy bordel, ze by se tam mohla repa sadit. Tak diky za radu a doufam, ze to pomuze.
Jen pro úplnost: Pomohlo to?
Zda se mi, ze prisava ještě mirne, ale nejak to nedokazu porovnat jestli je v tom rozdil.
Ahoj, a mal si aj nejake problemy pri startovani (spadnuta nafta), ci si riesil len ten podtlak.
Riesil som iba ten podtlak, a vykon sa mi zdal pocitovo nižší na to ze mam nove palivove cerpadlo.
a teraz ten vykon?
Nemal som moznost to este prevetrat. Potrebujem tam dorobit viac veci, ale este si musim od niekoho nechat nastavit vstriky pretoze moc dymi. Co mam 4011 tak tam dym z komina ani nevidim jako pekne spaluje. Ta 7745 ako keby jazdila na spalene gumy. Akorát niekoho zohnat v okoli Vlasimi je trochu problém.
Veľa dymu nemusí byť len vstrekami. Akú farbu má dym?
Inak skús sa opýtať nejakých susedov alebo mechanikov alebo tak, niekedy by si ani nepovedal, komu skúšačka leží na ponku. Ja tak chodím do kamaráta, nemusím nikde platiť veľké prachy a ešte k tomu čakať.
Inak skús sa opýtať nejakých susedov alebo mechanikov alebo tak, niekedy by si ani nepovedal, komu skúšačka leží na ponku. Ja tak chodím do kamaráta, nemusím nikde platiť veľké prachy a ešte k tomu čakať.
Dym je cierny, akokeby dobře nespaloval, susedom mam uz obehnutych, ale mam este par tipov koho sa opytat.
zajdi někam do zem. družstva v okolí a určitě tam budou mít zkoušečku