Hydrostatické řízení
Moderátor: Lukashil
Re: Hydrostatické řízení
Mám spíš obavu, co když dám např. tu 100 a čerpadlo nebude stíhat dodávat olej. Co mám AGT, tam je orbitrol 50 a čerpadlo dává 7,8cm3/ot., ale když jsem to pocitově porovnával, oproti tomu starému reformu šlo řízení tíž.
Zjisti rozměry pístnice zatáčení a podle toho odhadneme velikost orbitrolu.
Jestli vzpomenu a dostanu se na bejvalý podnik, měl by tam být katalog k tý 3000. Nicméně by se dalo odpíchnout i z tý slovenský kosačky, to je opajcovaná právě tahle 3000. Jestli z toho nikde olej neblije a zatáčí to, nevrtal bych se v tom. Však je to 50 let starý, nelze to srovnávat s dnešní technikou.
Pístnica na Reformu je 250x52 venkem, pro porovnání u AGT je 180x60, což je cca stejný objem, takže pokud sa to podle toho dá opravdu poznat, tak je to jasné.
Kdyby tomu původnímu orbitrolu nic nebylo, určitě bych ho neměnil, ale bohužel tlačil olej přes volant a opravit to nikdo nechce.
Kdyby tomu původnímu orbitrolu nic nebylo, určitě bych ho neměnil, ale bohužel tlačil olej přes volant a opravit to nikdo nechce.
V tehle velikosti pistu bych dal 50 max 80 ale to uz bude docela ostre reagovat na pohyb volantu a mozna nebude stihat na volnobeh cerpadlo zalezi jak je tedy velke ale osobne typuji ze origo byla taky 50satka.
To si taky myslím, každopádně všeckým děkuju za pomoc, moc si toho vážím
Tak kdyby to nekoho zajímalo, tak ta 50 v tom Reformu funguje naprosto parádně, takže ještě jednou moc děkuju.