hriadele pastorku- rozdiel

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
halagacka1

hriadele pastorku- rozdiel

#1 Nový příspěvek od halagacka1 »

prosim vas aky je rozdiel medzi tymito dvoma typmi hriadelov pastorku su na pohlad rovnake ja vo svojej mam asi tento 6011 2507 a podla mna by tam mal byt tento 5745 3059 otvor v dražkovanom hriadeli ma otvor 45mm ma na konci kolo so šikmymi zubmi to bude asi nejako zle poskladane ten moj 6011 2507to ma viditelne užši koniec 35mm a ten pastorok čo by tam mal ist ma mat 40mm a to ma ten druhy nato tie dve ihličkove ložiska alebo na ten moj ide nejake ine ložisko prosim pomoc už som z toho jelen že by to tam ten pan čo mi to predal len vopchal neboli tam ani ihličky ani nič len vložene čo sa s tym da robit
Přílohy
Hřídel pastorku.jpg
6011-2507.jpg
Kto nic nerobi,nic nepokazi

halagacka1

Re: hriadele pastorku- rozdiel

#2 Nový příspěvek od halagacka1 »

tak sa mi podarilo zistit že na ten moj by mala ist klietka ina 35x45x20 a malo by to fachat ten moj hriadel je z noveho typu 3320-7340 to skladal dokopy tu prevodovku nejaky koumak :shock:

frturek1

#3 Nový příspěvek od frturek1 »

a na jakej je to traktor? to je s predkem? tahle hridel je pouze pro prevodovku s prednim nahonem

halagacka1

#4 Nový příspěvek od halagacka1 »

bude to na moju 5611 manžetovka už je ešte ostava prehodit tu prevodovku a ta je poskladany z všeliakych dielov mala to byt podla majitela 6945

halagacka1

#5 Nový příspěvek od halagacka1 »

chlapi prosim vas nema možnost niekto tieto dva hriadele pastorku porovnat myslim či su rovnake rozmery či sa daju tieto dve sučiastky zamenit moc by mi to pomohlo kupil by som potom taky hriadel pastorku na ktory by mi pasoval moj pastorok z diferaku mojej 5611 lebo opticky su totožne až na dražky na pastorok a ten jeden ma koniec 40mm a ten druhy 35mm vojdu sa tam obi dva len na každy ide ine ihličkove ložisko na ten jeden idu 2 kusy 40x45x17 a na druhy jeden kus 35x45x20 prosim pomooooooc :-/

ondra
Kontaktovat uživatele:

#6 Nový příspěvek od ondra »

Já když předělával traktor tak jsme tam tuhle hřídel i s tím domečkem a ložiskama dával jinou , museli ven i portály a diferák :pistol:
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141

frturek1

#7 Nový příspěvek od frturek1 »

tet sem to delal a dyferak ven nemusi staci sundat viko hydrauliky prevodovka samo musi cela a vyndat soukoli redukce a drazkovej hridel

halagacka1

#8 Nový příspěvek od halagacka1 »

prosim ta a na akom traktore prevodovke nemaš nejake foto aku hriadel pastorku si použil dik

frturek1

#9 Nový příspěvek od frturek1 »

tak pokud je to na me tak sem to delal na 7711 turbo, kvuli cene novych dilu na prestavbu sem koupil celou prevodovku a veci z ni prendal do svy ale nevim jestli ty dily pro prestavbu na lehkej predek nejsou jiny tady sou nejaky fotky ale ty dily nafoceny nemam ale v katalogu je to pod tricatou zkupinou

halagacka1

#10 Nový příspěvek od halagacka1 »

ja som tiež kupil celu prevodovku ale je to skladačka mne ide len o to vediet či tie dva hriadele ide medzi sebou zamenit s použitim inej klietky ihličkoveho ložiska keby som to vedel kupim novy podla toho ake dražky ma moj pastorok v 5611

frturek1

#11 Nový příspěvek od frturek1 »

ty dva co sou na fotkach nebo ten co je v prevodovce bez predku a s predkem? soudim teda ze traktor rozebranej jeste neni

halagacka1

#12 Nový příspěvek od halagacka1 »

traktor rozobraty neni a v kupenej prevodovke je hriadel na druhej fotke ale otvor do dražkovaneho hriadela do ktoreho tento hriadel ide ma 45mm takže podla mna idu použit obi dva typy čo su na fotkach s použitim ineho ihličkoveho ložiska -klietky ak by boli rovnake teda ak by na ne šli tie kolečka tak by som kupil ten na ktory by mi pasoval moj pastorok z diferencialu to by som len odpojil motor od prevodovky potom prevodovku od skrine hlavneho prevodu vybral pastorok nasadil na kupenu prevodovku a dal dokopy

winch

#13 Nový příspěvek od winch »

Obrázek
Obrázek

Čo to tam chceš porovnať?
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.

halagacka1

#14 Nový příspěvek od halagacka1 »

jej parada to pomože myslin nie len mne nešlo by to nejako okotovat zhruba dik 8)

frturek1

#15 Nový příspěvek od frturek1 »

asi tak ale aby se dali prondat stale kolo zaberu redukce s vlozenym kolem musi se vindat drazkovej hridel

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy Zetor“