Posilovač řízení zetor 6911

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

Re: Posilovač řízení zetor 6911

#76 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Koukni na fotky myslím že takhle by to mělo správně být ;-) Ale prostě takhle to vložím do té hlavy a nevychazí to hrdlo doprostřed. Je hodně k jedné straně a tím padem je tam minimalní chod :typek: A když přitahuju a povoluju tu matici pružiny tak se akorát mění vůle buď jí zvětším a nebo zmenším.
V té hlavě je uvnitř osazení kde se opře ta podložka a pak pružina a ta vlastně dělá polohu toho hrdla. Nevim jestli by to osazení mohlo byt nějak vytlačené (vybouchané) a tím pádem by to bylo posunuté dozadu :-/ Protože jsem zkusil vybrousit mosaznou podložku a napasoval jí do té hlavice na to osazení a aby ale vlezla na to hrdlo odpadu a tím jsem docílil že se to posunulo a odpadové hrdlo jsem měl v prostřed chodu té díry 8) Ale samozřejmě to tam být nemá a nechápu co se kde mohlo změnit :-/ Tak přemýšlím jestli neudělat nějakou takovou podložku železnou a zkusit se servo sesadit na traktor a vyzkoušet to no....Nevim jestli je to dobře pochopitelné jak to myslím s tou podložkou? Ještě dám foto kde je vidět.

Obrázek
Tady je vidět oproti foto v předešlém příspěvku že to hrdlo je už téměř v prostřed a to je po přidání té 1,5mm mosazné podložky :-/

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek
Tady je vidět to osazení v té hlavě nevím jestli to tam takhle má být a nebo je to vymačkané :-/ To bych odpovídalo třeba ty 2 mm že je to posunutý dozadu. Ale nevím je mě to divný.....

Obrázek
Obrázek

pavel sk

#77 Nový příspěvek od pavel sk »

Vypada to na vytlacene. Skus to poskladat svtou podlozkou a uvidis. Ja som sa zatial stym nestretol zeby mi to nesedelo po rozborke, Tejto zimy alebo jary som riesil dve serva a neni s nimi problem.

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#78 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Ok vyzkouším to s tou podložkou a uvidím co to bude dělat na traktoru 8) Až dodělám tohle servo, tak chce ještě přetěsnit servo na druhým traktoru. Takže si na to dám pozor a schválně porovnám to druhé těleso jak to vypadá tam ;-)

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy Zetor“