Sedačka Zetor 4011
Moderátor: Lukashil
-
Re: Sedačka Zetor 4011
Já měl právě v hledáčku tady ten https://www.zetik.cz/tlumic-razu-sedacky Ale doma jsem si to poměřil a je to u¨ůplně něco jinýho. Tak proto ta nejistota :-)
Ono tam bude tlmit ktorykolvek s tychto. Pripadne si tam zavolaj a nech ti konkretny tlmic zmeraju
-
Nojo, tlumit bude... Ale když je o 50mm kratší, tak to asi není uplně dobře ne?
To je jasne. Preto ako som ti napisal vyssie. Skus to obvolat, informovat sa o rozmeroch. Inak uz neviem
-
Ano, pravda. Děkuji za rady.
Ahoj. Mám ohledně této sedačky taky jeden dotaz. Konkrétně mi jde o ten pryžový měch. Už jsem ho 2x měnil a pokaždé cca za 2-3 roky ztrouchnivěl a přestal těsnit. Existuje na to nějaká finta, jak tomuto zabránit? Třeba něčím ošetřit nebo tak? Díky
Existuje, neparkovat na slunci ale odejde stejně, živitnost nijak výrazně neprodloužíš... buď se s tim smiř nebo tam dej jinou sedačku...
Měl jsem kdysi ten samý dotaz, poradil mi Pavel odsud, natřít jakoukoliv gumu Bistrolem a asi to funguje.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Děkuji, ten přípravek vyzkouším
Ideálně sehnat něco ze starých zásob, tam je napsáno konzervace gumy a lina, na nově vyráběném jen že lino. Nové pneumatiky jsem před použitím natřel a udělalo to na pneumatice takovou hladkou vrstvu, vůbec jsem nešetřil, stojí to asi do stovky, vypadá to zatím dobře. Ten měch jsem taky nakonzervoval, ale ještě mám sedačku schovanou ve stodole, traktor s touto sedačkou ještě není v pořadí na opravu.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Ja som po namontovani noveho vankuša donho napustil silikonovy olej a nafukal. S vonku som ho tiez riadne vysriekal silikonovym olejom a drzi