ZTS UR IV
Moderátor: Lukashil
Re: ZTS UR IV
To zní zajímavě, to by mě nenapadlo, že to vůbec egzistovalo. Kdyby to měl někdo vyfocený, taky bych o ně stál.
Když něco nejde vem kladivo,
když to pořád nejde, vem větší kladivo
a když to ani pak nejde, přečti si návod.
- pumpa dyza
UR3 to je forterra to nieje UR2 tam sa prepinaju otáčky tím že otočíš koncovku 6 hran za 21 hran a ten prevod je vzadu pod hydrauliku aj to prepínanie žiadna vidlička je to ine . A kardanová spojka je v medzi skrini. Je to iné ako UR2. Aby to niekoho nepomýlilo kto ma forterru.
SOU,D...PO Multicar M22,Zetor 7011 z horneho Šariša, http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 36&t=61514
https://www.youtube.com/watch?v=xOLutNOE5LY (Srdcom východniar)
https://www.youtube.com/watch?v=xOLutNOE5LY (Srdcom východniar)
To mas pravdu . Ale tu sa pytali na 16245 super.
nazdar chlapi. vedel by mi niekto povedat aku ma traktor 18345 hmotnost? na niektorych fotkach som tam videl fakt velke zavazia vpredu. zaujima ma to koli tomu aku to ma vlastne trakciu. na bazosi taky traktor niekto predava podla mna za dobru cenu. diky.
Hmotnost přesně nevím, ale 16145 má 6.3t, 18345 bude mít tak 6.7-7t, takže na větších kolech (20.8-38) na tom budeš líp, jak ve 16145. Prostě ale ber v potaz to, že to je furt krystal, ale se 190hp motorem a osmikvaltovou skříní. Ještě to jde dotížit vodou v kolech, cca 1.5t, zkrátka a dobře to bude tahat dobře, ale jeleňa z teho neuděláš.
Když něco nejde vem kladivo,
No nechcu se hádat,ale 161 crystal bez závaží nebude mít jak 5 tun. Se závažím v kolech a na předku se asi dostanema na 63q.
diky, mna to zaujima koli hlbokej orbe tahanym pluhom tigar. odmontoval som z neho tretiu hlavu, takze teraz uz len s dvomi. zapol som ho za 10145 ale ked sa zaryl do zeme tak stym nepohol takze znovu orba dt 75 s radlicou, no bolo to ltt. ale stou radlicou ma dt tak do 8ton. tak ma napadlo ze ako by si stym poradil 18345. vykonu motora by bolo dost, to je iste, ale ci by nehrabal? je pravda ze mam tazku podu.
Traktor může mít klidně 1000k,ale když je nedokáže přenést na zem jsou mu k hounu
natížená 16145 podle štítku 8500kg
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Já měl 16145 na váze a bez závaží v zadních kolech (který dle návodu dělá 4 q) měla 5130 kg. Přemýšlím, kam by se ty tři tuny daly narvat... Je pravda, že šofér byl před obědem a nebyla plná nádrž, ale i tak...
Natížená čím? Secí kombinací.bimoch píše:natížená 16145 podle štítku 8500kg
Podle mě to bude max povolená hmotnost traktoru těch 8,5t.
Jinak 8011 bez jakéhokoli závaží má 4,5t a ta 16045 by měla mít 6,2t se závažím.
Jinak 8011 bez jakéhokoli závaží má 4,5t a ta 16045 by měla mít 6,2t se závažím.
a to neni az tak vela, aj ked kone pribudaju ale vaha a trakcia len nepatrne. 10145 som vazil a so zavaziami ktore su na nej od vyroby a ma 5 ton. takze medzi 12145 a 16145 bude rozdiel asi minimalny
Mezi 80 (potažmo stovkou) A 160 je rozdíl jenom cca 2 tuny? To bych teda čekal víc, resp. myslel jsem ze 160 bude vážit těch 10 tun určitě...
To by mne teda zajímalo, kolik asi váží ta moje 10045. Závaží mám v zadních kolech asi plný počet, čelní nakladač a vepředu na čumáku myslím jednu desku závaží. Ja právě počítal, že v téhle konfiguraci váží ta stovka určitě tak 6,5 - 7 tun. Ale to jsem se asi přepočítal jak to tak vidím
To by mne teda zajímalo, kolik asi váží ta moje 10045. Závaží mám v zadních kolech asi plný počet, čelní nakladač a vepředu na čumáku myslím jednu desku závaží. Ja právě počítal, že v téhle konfiguraci váží ta stovka určitě tak 6,5 - 7 tun. Ale to jsem se asi přepočítal jak to tak vidím