Nový Zetor PROXIMA
Moderátor: Lukashil
- octaviaman 1
Nový Zetor PROXIMA
Nový ZETOR PROXIMA - mě se líbí !!!
http://www.zemedelskefoto.net/ruzne/listy/list073.htm
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový Zetor PROXIMA
Jo jo, tak proxima 8441 v novým provedení by se mně líbilaoctaviaman 1 píše:Nový ZETOR PROXIMA - mě se líbí !!!
Zetor 5945 a Zetor 6711
Krásnej Zetůrek, mě se taky líbí
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
Nova Proxima je ozaj velmi pekna ,ale disky kolies mohli zostat bielej farby, bolo by to kontrastnejsie
Zetor 7745, Zetor 6718 a Zetor 25A
Takovejch šest trpaslíků bych chtěl mit taky na zahrádce a ta nová proxima je príma
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
Zepředu je celkem pěkná. Z boku se mi nelíbí vysoká kapota. Její použítí ale byla nutnost kvůli emisním limitům Tier 3 (mezichladič vzduchu) a pro způsob výklopné kapoty.
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
nevite nekdo kolik stoji nova proxima bez predniho nahonu a s prednim nahonem ????
- Zetor 6211
tak bez předního náhonu nevim přesně kolik ale s přednim náhonem stojí tak kolem 800 tis a ta proxima plus 900 - milion. Ale nechci do toho nikomu kecat, ale každej kdo má proximu si na to stěžuje, je to vlastně jen krystal s lepším designem a kabinou jinak nic....pirat píše:nevite nekdo kolik stoji nova proxima bez predniho nahonu a s prednim nahonem ????
Zetor 6245(s motorem7201)
Nothing runs like a Deere :-)
Nothing runs like a Deere :-)
Se zadkem z majora...Zetor 6211 píše:tak bez předního náhonu nevim přesně kolik ale s přednim náhonem stojí tak kolem 800 tis a ta proxima plus 900 - milion. Ale nechci do toho nikomu kecat, ale každej kdo má proximu si na to stěžuje, je to vlastně jen krystal s lepším designem a kabinou jinak nic....pirat píše:nevite nekdo kolik stoji nova proxima bez predniho nahonu a s prednim nahonem ????
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
ja hledam traktor do vinohradu spon mame dost sirokej takze by se tam bezproblemu proxima vlezla takze sem chtel jenom vedet cenu ale asi stejne vyhraje new holland TCE 50 ten se mi zda idealni do vinohradu a za dobrou cenuZetor 6211 píše:tak bez předního náhonu nevim přesně kolik ale s přednim náhonem stojí tak kolem 800 tis a ta proxima plus 900 - milion. Ale nechci do toho nikomu kecat, ale každej kdo má proximu si na to stěžuje, je to vlastně jen krystal s lepším designem a kabinou jinak nic....pirat píše:nevite nekdo kolik stoji nova proxima bez predniho nahonu a s prednim nahonem ????
- TomikKouril
Ja kupoval 8541 proxima plus v zari 2007 a stala 902 tis bez dane.Ted koukam o 37 tis vic????Asi lepsi kvalita
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun
Po pravdě, šel bys do toho znova?TomikKouril píše:Ja kupoval 8541 proxima plus v zari 2007 a stala 902 tis bez dane.Ted koukam o 37 tis vic????Asi lepsi kvalita
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
Asi lepší kvatita Máš ji s klimatizací? To by mohlo alespoň trochu vysvětlit rozdíl cen.TomikKouril píše:Ja kupoval 8541 proxima plus v zari 2007 a stala 902 tis bez dane.Ted koukam o 37 tis vic????Asi lepsi kvalita
- TomikKouril
Rada plus ma klimu v zakladu.Ta cena je vyšší ..ani nevím z jakeho duvodu.Ale to by nám páni ze Zetoru vysvětlili.Jozka píše:Asi lepší kvatita Máš ji s klimatizací? To by mohlo alespoň trochu vysvětlit rozdíl cen.TomikKouril píše:Ja kupoval 8541 proxima plus v zari 2007 a stala 902 tis bez dane.Ted koukam o 37 tis vic????Asi lepsi kvalita
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun