Zetor Proxima 7441
Moderátor: Lukashil
- Chudej farmar
to byl hlavne problem 7340 a 7341 pac v podstate to byl traktor 77 a byl na nem turbo.. a ten diferak to nevydrzel znamej problem vydrzi tam tk 5tis mth a taky praskoj hridele v koncakach (portalech) ta 74 proxima timto netrpiKrcal píše:Asi to bude taky tím jak kdo s tím zachází,prý hodnì praskaly høídele v pøevodovce a oèesávaly se zuby na diferáku.
jinak o tej proxime me to zajima jake mouchy mas na mysli? ty dvere to je znamej problem.. pumpycky na spojku/brzdy klasicka bolest zetoru zkus dat cervenou... vedle soused to ma a 72 a od tedoby je pry klid asi na ni taky prejdu
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
- radar
- Kontaktovat uživatele:
S tìma pumpièkama jsem to slyšel taky, prej to fakt vyøeší èervená.Chudej farmar píše:to byl hlavne problem 7340 a 7341 pac v podstate to byl traktor 77 a byl na nem turbo.. a ten diferak to nevydrzel znamej problem vydrzi tam tk 5tis mth a taky praskoj hridele v koncakach (portalech) ta 74 proxima timto netrpiKrcal píše:Asi to bude taky tím jak kdo s tím zachází,prý hodnì praskaly høídele v pøevodovce a oèesávaly se zuby na diferáku.
jinak o tej proxime me to zajima jake mouchy mas na mysli? ty dvere to je znamej problem.. pumpycky na spojku/brzdy klasicka bolest zetoru zkus dat cervenou... vedle soused to ma a 72 a od tedoby je pry klid asi na ni taky prejdu
ZETOR it´s life style