stavba sklopné jednoosé vlečky
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- pavoucek
- Kontaktovat uživatele:
Re: stavba sklopné jednoosé vlečky
pěkná práce
Zakon automechanika: Kazde naradi se v urcitou chvili promeni v kladivo.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Z coho su blatniky res odkial maš ?
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Nádherná práca
Aká je veľá korba?..a koľko to asi uvezie?
Aká je veľá korba?..a koľko to asi uvezie?
korba má rozměr 2x1,2.A Blatniky jsou plast tlouštka 3,5mm koupené origo na vozík 200kč za jeden
Zdravím moje vlečka domací výroby
Použitý material rám jekl 8x6 cm korba jekl 6x3,5 cm Podlaha plech 2mm bočnice 1,5mm kola 185/70-14C hmotnost cca 300kg nosnost zatím vyzkoušeno 1,5t
Použitý material rám jekl 8x6 cm korba jekl 6x3,5 cm Podlaha plech 2mm bočnice 1,5mm kola 185/70-14C hmotnost cca 300kg nosnost zatím vyzkoušeno 1,5t
protože něco podobného chci za "poloviční" traktor, sledováním si tříbím myšlenky, samozřejmě nemám v úmyslu tě nějak napadat, máš to hotové, je to ok, jen když se na to podívám napadají mne takové věci: za "dospělý" traktor skoro malá korba, vždyť i za malý traktor bývají originály o chlup větší, dále vysoko těžiště v návaznosti šíře korby a kol strčených pod valník, samozřejmě beru v potaz taky,že se to vyrábí z dostupných věcí, otázka zda zadní sajtnu zavěsit nahoře nebo dole, to je asi podle toho co se většinou vozí, poslední věc - pístnice dle obrázků téměř vypadá, že z počátku jde přes mrtvý úhel.... už jsi to měl nafasovaný něčím těžkým?
Ta pístnice určitě nepřekonává mrtvý úhel,prodlužuje přeponu trojúhelníku.Na podobném principu fungují některé čeláky,na mojí sklopce mám 2 pístnice ještě víc naležato a chodí to perfektně,kubík hlíny v pohodě.
Není problém to vymyslet složitě,ale jednoduše./Kalašnikov/
čau taky to budu tahat za polovičním traktorem pujčený od souseda to sem měl jen na vyzkoušení hydrauliky sklapění byla tam naložena asi 1t železa a vysypalo to uplně v pohodě na volnoběch.to vysoké těžiště vyška 80cm akorát na nakládáni je to do pasu a taky sem měl strach ohledně te pistice aby nebyla uplně na ležato (mrtvý uhel).Mám to na ježdění kolem baraku sem tam les pole tak si myslím že to bude v poho.chtěl sem mít otevirací všechny bočnice tak nevím jak bych měl uchycené zadní čelo.jinak dík za dotazy.