Zetor 7245 od Novise
Moderátor: Lukashil
Zetor 7245 od Novise
Tak jsem se rozhodl založit mazlikovi vlastní téma ať to necpu furt k domadělu Začalo to koupí Zetoru 5748 v ne moc hezkém stavu a tak nějak když jsem si dal na papír co by mě to stálo jsem usoudil že to zase zkusím prodat dál
No byl to zkrátka krok vedle, jelikož jsem chtěl do budoucna čelní hydrauliku nebo čelní nakladač tak traktor s manžetovkou byla blbost . Ještě než byl traktor prodanej už jsem měl dohodnutou tuto 72ku, nakonec jsem zjistil že převodovka se zadkem je 70ka, ale co to už je jedno. Traktor mám ze sousedního kopce přes známého, dotyčný si traktor původně dělal pro sebe, takže byla dělaná cca 5let zpět převodovka, hydraulika, elektrika. Když jsem ho kupoval tak v něm byl nově poskládaný 7201motor, udělaný středový čep, nová spojka, brzdy, střecha, částečně lak, no spoustu věcí. Chvilku to trvalo než se dodělal a dostal ke mě, 7245byl sen už od malička a nikdy by mě nenapadlo že si ho fakticky splním . Takhle nějak to začalo:
30. Března 2020 jsem si ho dovezl domů a od té doby furt vylepšujeme
No byl to zkrátka krok vedle, jelikož jsem chtěl do budoucna čelní hydrauliku nebo čelní nakladač tak traktor s manžetovkou byla blbost . Ještě než byl traktor prodanej už jsem měl dohodnutou tuto 72ku, nakonec jsem zjistil že převodovka se zadkem je 70ka, ale co to už je jedno. Traktor mám ze sousedního kopce přes známého, dotyčný si traktor původně dělal pro sebe, takže byla dělaná cca 5let zpět převodovka, hydraulika, elektrika. Když jsem ho kupoval tak v něm byl nově poskládaný 7201motor, udělaný středový čep, nová spojka, brzdy, střecha, částečně lak, no spoustu věcí. Chvilku to trvalo než se dodělal a dostal ke mě, 7245byl sen už od malička a nikdy by mě nenapadlo že si ho fakticky splním . Takhle nějak to začalo:
30. Března 2020 jsem si ho dovezl domů a od té doby furt vylepšujeme
Re: Zetor 7245 od Novise
Celni hydrauliku jsi musel kvuli nakladaci sundat? Nebo uz jsi ji ani nechtel?
Je to přesně jak říkáš, ono by to asi šlo ale s každým nasazením nakladače bys musel vyčepovat ramena a sundat, takže spíš by se mi do budoucna líbila skládací ramena
Mas to pekny, ta souprava s PRONAREM je bozi
Co ti vadilo na tom podkopu?
Co ti vadilo na tom podkopu?
No nejvíc asi krátký rameno a byl problém se někde vytočit kolem baráku, bylo to takový neohrabaný a nejhlavnější problém že nebylo čím odvážet
Mám ho od nás z firmy, 60tis jsem za něj dal, ale trvalo mi to 3roky než jsem pana šéfa ukecal aby mi ho prodal
Paráda
Ahoj, koukal jsem že už u nás nebude sněžit když prodáváš škrabku? Já ji tedy vloni taky nenandal.. Čelní hydrauliku máš/ měl jsi zapsanou? Docela bych ji koupil ale cena papirovani abych s tím mohl bez starostí na cestu + cena hydrauliky a jsme na ceně malého čeláku..
Jinak jsme skoro sousedi, tedy podle fotek, nejezdíš u Koubleho s mixem?
Jinak jsme skoro sousedi, tedy podle fotek, nejezdíš u Koubleho s mixem?