6945 s Klenovca
Moderátor: Lukashil
Re: 6945 s Klenovca
pavel este mate tu 120ku zo zadretym motorom ?
Ty vies ako o nej??? Mame ju ako darcu organov. Firma s toho nepredava nič. Prečo?
tvoj byvali kolega mi hovoril ze ju chcel kupit
Ktory?
neviem ako sa vola roby dole pod drustvom jazdi z tatrou lesovoz mimo ine
Taky mlady vysoky. cierne kratke vlasy. Asi uz viem Uz na to, a nielen na to bolo niekolko zaujemcou, ale vedenie sa nechce toho zbavovat. Este s toho vieme co to pouzit ked narychlo treba kedze este aj UR2 pouzivame.
hej hej on no necudujem sa ze nepredali ked ju u vas za vsetko bieda uz
Tak ono ked treba nieco nove kupit tak to sa kupi. S tym problem uz teraz neni . To bolo za byvaleho podniku. Lenze ked treba nieco na rychlo daku drobnost hned, tak aby clovek zakazdym bezal kupovat do LC. A od nas je to dost od ruky. Tam chodime nakupovat ked sa toho nazbiera viac a tak ideme. V RS nieco kupit na traktor je uz tiez bieda. Tu v okoli a hlavne blizko (6km) co bola jedna celkom dobra predajna ND v Hnušti, ju zrušili. Tak to teraz s nakupom dielov riesime tak, ze bud sa ide do LC, alebo objednavame s MarkoMT. Diely na CASE berieme v RV. A na figu je to ze ked treba nieco kupit, musim si ist preto sam. A kedze nas je malo tak neviem co skôr. Hlavne v sezone. Neviem ci mam ist makat do terenu traktorom, ci mam ist na nakupi, ci mam riesit poruchy a opravovat . Ked idem napr. do LC alebo aj RV tak zabijem viac ako pol šichty a den je v prdeli.
kde chodis do agrospi ?
A je dost mozne ze tento tyzden tam pojdem znovu. lebo zase uz čo to pochybelo a treba mi par veci na Krištofa.
len drahy su a nic nevedia
Na nich tam musi clovek ist pripraveny . Ked tam idem, tak rovno zo zoznamom potrebnych veci a vypisanymi katalogovymi cislami dielov s katalogu. Tak ma tam hned volaju dozadu do skladu. Zatial som tam problem nemal. Co sa tyka cien, tak tie ceny su dnes vsade vyssie. Vsetko a vsade islo hore.
Stabiláčik