Zetor 5748 - obecná diskuse
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 5748 - obecná diskuse
Je to na domaci potřebu Ja by jsem předek neřešil jen do toho sněhu .Jinak jak jsem se na to dival tak je to vše dobre zkoušel jsem hybat i středovy čep je pevny.
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
- pavolmakys
1) Zisti mi pocet zubov na nahonovej skrinke,staci ked zmerias vzdialenost od uchytenia na traktore po stred osi vyvodu na traktore, mam foto oboch tak podla rozmerov ti to viem povedat.
2) Zdvihni jedno predne koleso a druhe nechaj na zemi, a zisti mi pocet otacok kardanu na jedno otocenie kolesa, prosim co najpresnejsie, toto mi pomoze ti povedat prevod v naprave a este poprosim foto napravy od kardanu aby sme sa ulistil aky typ napravy mas.
Ak to budes mat, skusim si to prepocitat a poviem ti v com by mohol byt problem.
2) Zdvihni jedno predne koleso a druhe nechaj na zemi, a zisti mi pocet otacok kardanu na jedno otocenie kolesa, prosim co najpresnejsie, toto mi pomoze ti povedat prevod v naprave a este poprosim foto napravy od kardanu aby sme sa ulistil aky typ napravy mas.
Ak to budes mat, skusim si to prepocitat a poviem ti v com by mohol byt problem.
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)
tak som to kuva konečne rozpapral kolečko nahonu 51Z, prevod A2 gumy 9,5/24 16,9/28 a ide to na p... čo s tym je????
Chlapi,neviete nahodou,či ťažka naprava pasuje na konzolu lahkej manžetovky?alebo ju treba meniť?Dikes...
- zetorak jirka
Ve středovím čepu jeto stejný, taky jsem ji jednomu měnil.Ivan50 píše:Chlapi,neviete nahodou,či ťažka naprava pasuje na konzolu lahkej manžetovky?alebo ju treba meniť?Dikes...
Tak jak píše jirka a pokud budeš řešit přestavbu nebo jen se zajímat o ten těžký předek tak napiš Martin90 ten ví tak vše nebo tým prošel
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
aky je rozdiel medzi z5545 a 5748octaviaman 1 píše:Zetor 5748
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
Velká kabina, posilovač řízení, na přání násobič, 1000 ot. vývoďák, ruční spojka, agrohák...
Zetor 5945 a Zetor 6711
Prosím pomoc praskla mi poloosa na manžetovce poloosu sem sehnal ale potřebuju ty mosazný kluzný pouzdra pozice 25 nebo 1 podle katalogu č.55453138 nevíte kde koupit nebo kdo je vyrýbí je to celkem nutný musim vorat a není čas nazbit eschopi zklamali prosím pomoc rychle.
Proč ta nafta musí bejt tak drahá!
- pepa.traktor
tady téma a obrázekvendyr píše:Prosím pomoc praskla mi poloosa na manžetovce poloosu sem sehnal ale potřebuju ty mosazný kluzný pouzdra pozice 25 nebo 1 podle katalogu č.55453138 nevíte kde koupit nebo kdo je vyrýbí je to celkem nutný musim vorat a není čas nazbit eschopi zklamali prosím pomoc rychle.
jinak ty pouzdra se nekoupí jedině brouz a k soustružnikovi --já se byl ptát v obrobně a chtěli jet jenom serie o více kusech ale cena je to déle ale myslím 750 kč bez dph nebo tak nějak za jedno a bez vnitřní drážky na olej ten neumí ale nakonec stýcněkoho sehnal co to sehnal a stočil ale co to stálo nevím-jenom se čekalo asi 16 dní nebo tak až to bude a pak jsme to museli ještě po nalisování zevnitř výstružníkem protáhnout aby šla volněji poloosa ale jszdí to do dneška
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
- pepa.traktor
nejde mi vkládání odkazů netuším pačemů
ale nahoru do Hledat napsat manžetovka a na straně 14 je plánek pouzdra
ale nahoru do Hledat napsat manžetovka a na straně 14 je plánek pouzdra
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
..pánové jaký je rozdíl mezi Z 5745 Z 5748?a mezi manžetovou a těžkou nápravou-použitelnost,výdrž atd..díky za postřehy
5745 je cabrio, 5748 ma bezpecnostni kabinu, to by mel byt jediny rozdil.
Co se tyce ty napravy: Je celkove min robustni, ale pri spravny udrzbe, a pokud neni pretezovana treba celnim nakladacem, vydrzi dost, zase to neni zadnej papir. V kopcich je na traktoru znat a dost pomuze, oproti traktorum bez predku, mam vlastni zkusenost. Ja za jeji hlavni konstrukcni nedostatek povazuju malej rejd.
Co se tyce ty napravy: Je celkove min robustni, ale pri spravny udrzbe, a pokud neni pretezovana treba celnim nakladacem, vydrzi dost, zase to neni zadnej papir. V kopcich je na traktoru znat a dost pomuze, oproti traktorum bez predku, mam vlastni zkusenost. Ja za jeji hlavni konstrukcni nedostatek povazuju malej rejd.
Ja som sa manžetovky zbavil a dal som ťažkú s nospinom ,to je teraz úplne iný traktor.
Nazdar pánové
Chci se zeptat, jestli nevíte, kde by se dal sehnat nějaký ten zetůrek s předním náhonem, takový 5545, 5748 nebo 6748, nejlíp nějaký vhodný k renovaci a opravě. Procházím inzeráty a furt nic, všechno západní čechy a to je pro mě moc daleko, jsem ze Slezska
Chci se zeptat, jestli nevíte, kde by se dal sehnat nějaký ten zetůrek s předním náhonem, takový 5545, 5748 nebo 6748, nejlíp nějaký vhodný k renovaci a opravě. Procházím inzeráty a furt nic, všechno západní čechy a to je pro mě moc daleko, jsem ze Slezska