traktor ZETOR 5511
Moderátor: Lukashil
-
Re: Náš ZETOR 5511
Nějaké okýnko vedle pedálu spojky je. Bude to štelování složité? Ještě jsme nic takového nedělali. Traktor je téměř ve stavu v jakém jsme ho koupili v lednu 2012. Když potřebujem zařadit náhon nebo hydrauliku jde to přes zuby. Musíme motor vypnout,zařadit a znovu nastartovat.
Rotačka je vyrobena přímo v Polsku. Dovezl nám ji pán přímo až domů někde od Ostravy. Sekačka stála 23 000 Kč. V ceně byl náhon,kryt,klíč na výměnu nožů a sada nových nožů. Velmi slušné jednání, kdyžtak rád dám kontakt. Na naše sečení čtyřikrát do roku 2 ha to bohatě stačí. Sekačka je velmi tichá a pěkně seče.
Rotačka je vyrobena přímo v Polsku. Dovezl nám ji pán přímo až domů někde od Ostravy. Sekačka stála 23 000 Kč. V ceně byl náhon,kryt,klíč na výměnu nožů a sada nových nožů. Velmi slušné jednání, kdyžtak rád dám kontakt. Na naše sečení čtyřikrát do roku 2 ha to bohatě stačí. Sekačka je velmi tichá a pěkně seče.
-
No okýnkem vedle spojky můžeš seřídit packy náhonové spojky (nevím zda to platí i tak na 5511), je tam 6 pacek - 3 packy na pojezdovou a pak 3 na náhonovou (poznáš to když šlápneš na pedál spojky, ty se trochu pohnou. Ovšem raději bych si pozval někoho, kdo tomu alespoň trochu rozumí, páč špatné nastavení může vyvodit spálení lamely a dalších serepetiček
-
díky za rady
-
Všem Vám přeji klidné a veselé Vánoce a štastný nový rok 2014 !!!
-
Bohužel teď v zimně není pro našeho Zetůrka mnoho využití,ale sem tam zajedeme do lesa aspoň nějaké to dřevo nachystat. Už se teším zase na jaro. Jedna fotka pro spestření
image share
image share
-
Jak teď v zimě startujem a teplota je kolem nuly,tak studené starty nejsou zrovna nejlepší. Začaly jsme uvažovat o ohřívači chladící kapaliny. Jaké by bylo nejefektivnější řešení? Díky
zdravim chcem sa spytat ci vam na traktore pri jazde po ceste na 4 a 5 nehuci prevodovka,mne na 5 huci dost ale len ked je v zabere,vopred vam dakujem
Ohrivac je super vecicka,mam ji na traktoru 2 zimu,pokud chci vyjet brzo ran,nastavim spinaci hodiny a traktor se mi nadreje ..traktor zetor 5511 píše:Jak teď v zimě startujem a teplota je kolem nuly,tak studené starty nejsou zrovna nejlepší. Začaly jsme uvažovat o ohřívači chladící kapaliny. Jaké by bylo nejefektivnější řešení? Díky
1hodina nahrivani -+50 C na motoru...
Zetor 6718 DEEP RED
-
Cicko: Kdyz jedeme na 5 tak je trochu víc hlucnejsi nez ostatní prevody,ale to pozoruji na víc traktorech v okolí. Kdyz jedem tak nám to ani nepříde.
Fidla: Prosimte jak to más udělané. Co jsem se tak díval na foru je víc způsobu. Kde jsi ohrivatko koupil a jaké? Díky
Fidla: Prosimte jak to más udělané. Co jsem se tak díval na foru je víc způsobu. Kde jsi ohrivatko koupil a jaké? Díky
Telisko je Zetor 7xxx UR1,krabicka mimo blok od zdejsiho clena. Zitra ti to vyfotim a nebo mrkni ke me na traktor Zetor 6718
Zetor 6718 DEEP RED
-
Díky za ochotu. Díval jsem se k tobě do fora. Co jsem četl nějaké diskuze tak mě docela láká vyvést vodu z vypouštěcího kohoutku přes ohřívač a do zběrného potrbubí na hlavy válců.
-
-
Nemáte někdo zkušenosti s tímhle? http://www.digiboss.cz/Startovaci-sprej-400ml/d40292/