Hranostajův kříženec 5611
Moderátor: Lukashil
Re: Hranostajův kříženec 5611
Právě jsem úspěšně absolvoval STK se soupravou Zetor 4011 a vlek T5P. Ještě čekám na dokumenty. No vcelku jsem čumel co tet vadí a před 4 roky nevadilo.
Mám novinku bude přírůstek Zetor 5645 s tp.
Bohužel nevím jestli nebudu muset prodat 5611 ala křížence kterého jsem si dělal pro sebe. Chybí na něm udělat kapota a elektroinstalace. Brzo snad něco vyfotím.
Bohužel nevím jestli nebudu muset prodat 5611 ala křížence kterého jsem si dělal pro sebe. Chybí na něm udělat kapota a elektroinstalace. Brzo snad něco vyfotím.
No asi to bude stanice od stanice všude trochu jinak. Ale byl problém že mám jen jedno zrcátko, nikdy tam dvě nebyli a tet to prvně vadilo. Pak vadily pneumatiky, také stejné jako tam byly předtím. Pak že jsou zažloutlý odrazky vepředu na vleku. To je z toho veciho asi vse
Gratulujem ku kupe. Konecne cely traktor. Tesim sa na detailnejsie foto. Nech sluzi k spokojnosti Pozeram ze saharu na chladici mas. Tak len zozem kus rury a budes aj kurit
Rouru koupim ať to topí. Tet musím přejít oleje. A zjistit proč má napravo menší rejd než na levo.
Ten nerovnaky rejd bude mat na svedomi rozhodene riadenie medzi skrinkou riadenia a lavym kolesom. KOlesa daj do priameho smeru co najrovnejsie. Na lavom stlpiku pri kolese zraz gulovy čap s paky. spocitaj si otacky volantu s plneho laveho rejdu, do praveho. Rozdel to na polku- ziskas stred dovu polohu skrinky. Rozdiel v dlzke uz potom poznas na tej odpojenej tyci po oko paky u laveho kolesa.
Naposledy upravil(a) pavel sk dne sob led 20, 2024 1:34 pm, celkem upraveno 1 x.
Jo to tak asi bude. Traktor byl tet posledních 11 let majetkem jedné obce. Údajně je to 2 roky po go přední nápravy. Tak snad to bude makat.
Pokial ma ta naprava vsetko co potrebuje co sa tyka udrzby, tak je Tiež mame na jednom traktore takuto manzetovku a nemôzem sa stažovat. Jedina jej nevyhoda je mensi rejd oproti tej tazkej napravy.
Jojo sledují tvoje vlákno pravidelně máš pěkné traktory.
Původně jsem přemýšlel nad tím jak dodělat předek na 5611 ale okolo toho je samý problém.
No a tenhle traktor se objevil nedaleko tak sem zavolal a kupodivu jsem byl první.
Původně jsem přemýšlel nad tím jak dodělat předek na 5611 ale okolo toho je samý problém.
No a tenhle traktor se objevil nedaleko tak sem zavolal a kupodivu jsem byl první.
Pěknej kousek. Přeju ať slouží bez problémů.
Děkuji.
Predek de to jsem musel skusit při parkování. Mám dvůr celkem dokopce, takže po uježděném sněhu to moc nejede ale když sem ho zapnul jakpa sem tam zajel.
Musím zjistit proč nejde řadit redukce, no snad to bude jen pojistkou.
Predek de to jsem musel skusit při parkování. Mám dvůr celkem dokopce, takže po uježděném sněhu to moc nejede ale když sem ho zapnul jakpa sem tam zajel.
Musím zjistit proč nejde řadit redukce, no snad to bude jen pojistkou.
U traktorov 4X4 sa redukcia preraduje kus tažšie oproti 4X2. Hlavne ked je zapnuty predny nahon a je v prevodoch naspanovany.
Tak tak, je potreba skubnout proti smeru nasponovani
Stydím se za tuto zem