Minikuv zetor 2511
Moderátor: Lukashil
Re: Minikuv zetor 2511
Jak to myslíš ?At nejsem překvapený .
Ono to zase tak moc nevaží +- 200 kg zdvihat tunu na tom nebudu(to by ani nešlo)
Zatížím předek.....
Ono to zase tak moc nevaží +- 200 kg zdvihat tunu na tom nebudu(to by ani nešlo)
Zatížím předek.....
- jimmy 4011
Ty origo šavle nejsou nic moc a trakto je dost lehoučkej.
Každopádně udělej nějaký videjko až s tím budeš zvedat předek.Teda pardon,náklad.
Každopádně udělej nějaký videjko až s tím budeš zvedat předek.Teda pardon,náklad.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
Na pětadváce už ty ramena někdo zlomil,ale jsou zavařene a k tomu ještě vystužene,tak bych se toho zas tolik nebál.
Navíc když se to opře při zvedaní o zem tak nenese více meně nic.
Samozdřejmně používat to budu s rozumem
Holý test zapřihnutí zdviže planuji na víkend tak uvidíme jak moc se bude muset dotěžovat,nic meně Honza tady s traktoru to použival za yanmarem,síla těch ramen je u pětadvaci větší jak u yanmara.
Navíc když se to opře při zvedaní o zem tak nenese více meně nic.
Samozdřejmně používat to budu s rozumem
Holý test zapřihnutí zdviže planuji na víkend tak uvidíme jak moc se bude muset dotěžovat,nic meně Honza tady s traktoru to použival za yanmarem,síla těch ramen je u pětadvaci větší jak u yanmara.
- jimmy 4011
Nezapomeň dokumentovat.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
- jimmy 4011
Pěkná výbava.
Werich
Werich
Ta skuska veze nič moc,ved si ju ani nezatazil. Ale fotky na jednotku
Jimmy díky
Jojof-neměl jsem nic na zvednutí a zvedat prazdne palety mi přišlo zbytečne tím by se na nic nepřišlo.
Jojof-neměl jsem nic na zvednutí a zvedat prazdne palety mi přišlo zbytečne tím by se na nic nepřišlo.
- jimmy 4011
Koukám,že se traktík nenudí.To je dobře.
Werich
Werich