Já neměl ni ty středy ty unašeče takže komplet 6 talířů a 2 unašeče za 4tis. To je přesně 500/ks. Eště musím sehnat jednu hvězdici a bude to kompletZetor2011 píše:Já teda nevím, ale ty talíře mám na každé straně tři, to zamená celkem šest. A jak píše 4000,- za sadu. Tak to vychází o "trochu" míň, než tisícovka.
zetor 5511
Moderátor: Lukashil
Re: zetor 5511
Zetor 5645 Belarus EO 2621A
tomasi co 55 nepracovala ze tu uz hodne dlho neni ziadne foto
Zetor crystal 8011, 2xZetor 50 super + kopec veci k nim co furt vsade zavadzaju
- Roman 5511
- Zetor
Moc pěkný fotky a traktor Ty máš celkově všechny stroje výborně udržovany...Roman 5511 píše:Taky přidávám na oživení foto naší 55-ky
- Roman 5511
Dík Snažim se aby to trochu vypadalo
- Zetor
Taky moc pěkný , jen škoda těch předních světel (hezčí jsou ty staré půlkulaté, ale samozřejmě účel splní oboje, že ) a držáků, ty bych řekl, že jsou přidělané trochu víš než origo, ale jinak moc pěkné . Líbí se mi ten vzduchojem vpravo, tak jak to měli originálně 55ky... Přidej pak prosím fotky, až nějak postoupíš s GO, díkytechnic píše:taky přidám fotky 5511 co renovuje kamarád
světla sme chtěli nechat origo ale nesehnali sme rámečky tak se dali polský, jinak teď renovace pokračuje kabinou a zadníma blatníkama, počítám že do konce měsíce by to mohlo bejt v hromadě, pak přijde na řadu přední náprava a řízení, ale to až výhledově, motor to má perfektní a to je hlavní
Nemá někdo zkušenost s opravou řízení na 5511.
Mám velkou vůli mezi volantem a táhlama - asi převodka.
Dá se to nějak repasovat
Děkuji
Mám velkou vůli mezi volantem a táhlama - asi převodka.
Dá se to nějak repasovat
Děkuji
Myslím si,že vůle je v uložení volantové tyče(nahoře) a stačí dotáhnout ložisko.Dělal jsem to vloni na jaře,jenže si už nic nepamatuji.
Ahoj, také jsme měl velkou vůli. Když jsem odpojil táhla nebyla tak velká. Takže výměna původních kulových čepů. Pak jsem si všiml, že drážka pro pero na volantu je poměrně široká ale samotné pero je úzké. Takže při každém větším zabraní dojde k lehkému protočení volantu, sice to je možná milimetrová vůle, ale ve výsledku to nějaký ten stupeň hodí.