traktor ZETOR 5511
Moderátor: Lukashil
Re: Náš ZETOR 5511
na fotky z kosenia sa tešim, nafot vela nech sa mam načo pozerat inač fotky super
Nothing runs like a Zetor! :)
-
- zetorak jirka
Pěkný fotky, to se to siší v takovím počasí , viď? taky sem si to pochvaloval. A koukám že taky sečeš bez krytu na rotačce, eště jsi nedostal kamenem do hlavy ? Já je zakrytovaný mám a co už jsem rozbyl oken,
-
My máme neštěstí louky bez kamení Když chodím se psem tak to někdy vezmu přez louku a když nějaký najdu hned ho zahodím Na té louce u lesa sem tam odletí od sekačky šiška, ale vždycky letí od traktoru, zatím mám štěstí Jinak my trávu necháváme jen tak na zemi a necháme shnít, nemáme žádný dobytek ani jiné zvířectvo a letos bylo všude sena dost,tak nemá nikdo zájem. Minulý rok jsme ale sušili pro myslivce.
noo dal si si zaležať s fotkami pekne fotečky len tak dalej
Nothing runs like a Zetor! :)
-
Tak po hodně dlouhé době opět nějaká aktualizace Delší dobu jsem byl bez počítače tak jsem nemohl nahrát žádné fotky. První čtyři fotky jsou ještě z léta když jsme vyrazili pro dřevo zbytek jsou jenom dokumentační fotky letos již posledního sečení. Ještě jsem si uvědomil, že jsem tu ještě nedal ani jednu fotku našeho nového pomocníka kterého jsme si pořídili v dubnu.
-
Zdar chlapi potřeboval bych poradit, odšruboval jsem kontrolní šroub oleje v řízení (před pedálem spojky) a není tam žádný olej. Jaký olej tam lejete a kolik ho tam má být? Díky
-
Re: traktor ZETOR 5511
Nějak mi připadá že poslední dobou sem nikdo nechodí Má ještě vůbec smysl sem něco přidávat?
mal by tam ist prevodovy, kludne nalej kolko ti vojde tam nemas nejake velke otacky aby to vadilo
pekny pšik
pekny pšik
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
Ahoj, tak podľa dielenskej príručky pre Z-5011,6011,7011 ide do skrinky riadenia olej prevodový PP-80. Keďže je to skoro stejné, kľudne ho tam nalej, malo by tam byť 1,9 L. Ale ak tam žiaden nie je, tak je možné že vytiekol okolo gufera alebo cez tesnenie. Pochybujem, žeby ho tam zabudol niekto naliať
traktor zetor 5511 píše:Zdar chlapi potřeboval bych poradit, odšruboval jsem kontrolní šroub oleje v řízení (před pedálem spojky) a není tam žádný olej. Jaký olej tam lejete a kolik ho tam má být? Díky
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
-
Díky chlapy
-
Motor sa ti odvďačí. Určite je to veľká pomoc. Za ako rýchlo to ohreje? Na akú teplotu?
-
Tak zatím nebyli nějak velké mrazy,takže jsme to zkoušeli asi v -7°C. Po 35 minutách motor chytl krásně bez sytiče,ale samozdřejmě s plně nabitou baterií.