Volhův traktor
Moderátor: Lukashil
Volhův traktor
Tak chlapi posílám ty fotky
Re: Volhův traktor
Nadhera!
Ty traktory vypadaji oba skvele na to co jsi za ne dal. Opravdu gratulace!
A i ten vozik vypada sympaticky
Ty traktory vypadaji oba skvele na to co jsi za ne dal. Opravdu gratulace!
A i ten vozik vypada sympaticky
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
jakou rozlohu mas vinic ?? a jaky mas spon aby si se tam s tim traktorem dostal ??
Do sponu se dostanu pohodě ale víměra je malá.Tak moc využitej nebude jak jsem psal předtim jsem měl dělanej šloto i tím těch par záhumenek zhruba dohromady 1500hlav nic není.Ale když vyjedu a dam si svuj slamak tak si mě aj turisti foti jek řika prostě dělam to s recese.Jinak dude většinou tahat kari sem tam diskače šipovej pluh a odoravač a jestly se podaří tak postřikovač.A kde se učiš v Lednici nebo ve Valticich.
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
ve Valticich pred tydnem sem odmaturoval a jaky ten spon je ??? šířka meziřadí??? a jak je vzhurba siroky traktor 180 cm ???Luboš píše:Do sponu se dostanu pohodě ale víměra je malá.Tak moc využitej nebude jak jsem psal předtim jsem měl dělanej šloto i tím těch par záhumenek zhruba dohromady 1500hlav nic není.Ale když vyjedu a dam si svuj slamak tak si mě aj turisti foti jek řika prostě dělam to s recese.Jinak dude většinou tahat kari sem tam diskače šipovej pluh a odoravač a jestly se podaří tak postřikovač.A kde se učiš v Lednici nebo ve Valticich.
Gratuluju k první životní skoušce.Stou šířkou řádku asi kolen 2,20cm a spon je klasika(rinsko jesenseké) tu šářku zhlavy fakt nevým musel bych se podivat do tp ale jak píšu vlezu se tam vpohodě
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
a na co jineho ty traktory pouzivas ??? jenom do vinohradu ??? 1500 hlav je asi 40 aru ne ???? a dekuji za gratulaci jsem rad ze to mamLuboš píše:Gratuluju k první životní skoušce.Stou šířkou řádku asi kolen 2,20cm a spon je klasika(rinsko jesenseké) tu šářku zhlavy fakt nevým musel bych se podivat do tp ale jak píšu vlezu se tam vpohodě
a jeste sem se chtel zeptat ktera kabina je lepsi do toho vinohradu ta kulata nebo ta uzka hranata ??? jezdis do vinohradu s obema traktorama ??
a ten vlek vypada pekne sklapis ho do nejaky nasypky nebop primo do mlynku?? a jak ma ten mlynek velkou nasypku ??
Používam jenom ten sto kulatou kabynou ten druhy je na náhradní díly jinak ta kara neni ještě hydraulická ale jeto v plánu.Momentalně traktor používám na odvoz sutě a dovoz materialu na stavbu.Stím mylínkem to není tak dokonalé protože má malinakatou násipku.Jinak natu moju prodkci vina to štačí.
To Pirat: Taky gratuluju k maturite. Svagr zrovna pred tydnem vyklucil 400 hlav vinohradu a uz loni mezi radky nasadil merunky. Ted uz jsou tam jen hromadky kminku a sloupku. Ale zase dve rady merunek.
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
Luboš píše:Používam jenom ten sto kulatou kabynou ten druhy je na náhradní díly jinak ta kara neni ještě hydraulická ale jeto v plánu.Momentalně traktor používám na odvoz sutě a dovoz materialu na stavbu.Stím mylínkem to není tak dokonalé protože má malinakatou násipku.Jinak natu moju prodkci vina to štačí.
budes nejake dily z toho traktoru i prodavat ??? nebo ho budes zprovoznovat ???? a za kolik si jej koupil ?,(kdyztak SZ ) dik
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
Brendak píše:To Pirat: Taky gratuluju k maturite. Svagr zrovna pred tydnem vyklucil 400 hlav vinohradu a uz loni mezi radky nasadil merunky. Ted uz jsou tam jen hromadky kminku a sloupku. Ale zase dve rady merunek.
dekuji za gratulaci ja budu zitra klucit asi 2500 hlav a budu sadit novy vinohrad a sadek merunek bych hctel taky ale tady to nerezme at tu nezasirame vlakno tak SZ
- stano 4011
aky ta mas motor v tom traktore z malou gulatou kabinou , na 4001 nevyzera
- Školník
No to taky není, protože už má odstředivku.stano 4011 píše:aky ta mas motor v tom traktore z malou gulatou kabinou , na 4001 nevyzera
Příroda je mocná čarodějka. "Co jeden živočišný druh vybuduje, to druhý zlikviduje".
Vydím že lidičky na tomto foru mají bystré oči a něco vý.Ano motor je tam dávanej typ 5501 jo přet pár lety se nato nějek nedívalo dělalo se to na vyměnu ale promě to je výhoda odté doby to vcelku nic nedělalo sem tam to tahlo malou karu a deto docela dost poznat.
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
vydim ze na tom traktoru mas SPZ z breclavi odkud jsi ??? kdyztak SZ