Volhův traktor

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Luboš

Volhův traktor

#1 Nový příspěvek od Luboš »

Tak chlapi posílám ty fotky
Přílohy
to dělala moje přítelkyně
to dělala moje přítelkyně
IMG_0263.jpg
IMG_0262.jpg
Kára na hrozny
Kára na hrozny
můj druhý traktor
můj druhý traktor
IMG_0259.jpg
IMG_0257.jpg
IMG_0269.jpg
IMG_0268.jpg
IMG_0267.jpg
IMG_0266.jpg
IMG_0265.jpg
IMG_0258.jpg
můj první traktor
můj první traktor

sita

Re: Volhův traktor

#2 Nový příspěvek od sita »

Nadhera! 8)

Ty traktory vypadaji oba skvele na to co jsi za ne dal. Opravdu gratulace!
A i ten vozik vypada sympaticky :)

pirat
Kontaktovat uživatele:

#3 Nový příspěvek od pirat »

jakou rozlohu mas vinic ?? a jaky mas spon aby si se tam s tim traktorem dostal ??

Luboš

#4 Nový příspěvek od Luboš »

Do sponu se dostanu pohodě ale víměra je malá.Tak moc využitej nebude jak jsem psal předtim jsem měl dělanej šloto i tím těch par záhumenek zhruba dohromady 1500hlav nic není.Ale když vyjedu a dam si svuj slamak tak si mě aj turisti foti jek řika prostě dělam to s recese.Jinak dude většinou tahat kari sem tam diskače šipovej pluh a odoravač a jestly se podaří tak postřikovač.A kde se učiš v Lednici nebo ve Valticich.

pirat
Kontaktovat uživatele:

#5 Nový příspěvek od pirat »

Luboš píše:Do sponu se dostanu pohodě ale víměra je malá.Tak moc využitej nebude jak jsem psal předtim jsem měl dělanej šloto i tím těch par záhumenek zhruba dohromady 1500hlav nic není.Ale když vyjedu a dam si svuj slamak tak si mě aj turisti foti jek řika prostě dělam to s recese.Jinak dude většinou tahat kari sem tam diskače šipovej pluh a odoravač a jestly se podaří tak postřikovač.A kde se učiš v Lednici nebo ve Valticich.
ve Valticich pred tydnem sem odmaturoval a jaky ten spon je ??? šířka meziřadí??? a jak je vzhurba siroky traktor 180 cm ???

Luboš

#6 Nový příspěvek od Luboš »

Gratuluju k první životní skoušce.Stou šířkou řádku asi kolen 2,20cm a spon je klasika(rinsko jesenseké) tu šářku zhlavy fakt nevým musel bych se podivat do tp ale jak píšu vlezu se tam vpohodě

pirat
Kontaktovat uživatele:

#7 Nový příspěvek od pirat »

Luboš píše:Gratuluju k první životní skoušce.Stou šířkou řádku asi kolen 2,20cm a spon je klasika(rinsko jesenseké) tu šářku zhlavy fakt nevým musel bych se podivat do tp ale jak píšu vlezu se tam vpohodě
a na co jineho ty traktory pouzivas ??? jenom do vinohradu ??? 1500 hlav je asi 40 aru ne ???? a dekuji za gratulaci jsem rad ze to mam

a jeste sem se chtel zeptat ktera kabina je lepsi do toho vinohradu ta kulata nebo ta uzka hranata ??? jezdis do vinohradu s obema traktorama ??

a ten vlek vypada pekne 8) sklapis ho do nejaky nasypky nebop primo do mlynku?? a jak ma ten mlynek velkou nasypku ??

Luboš

#8 Nový příspěvek od Luboš »

Používam jenom ten sto kulatou kabynou ten druhy je na náhradní díly jinak ta kara neni ještě hydraulická ale jeto v plánu.Momentalně traktor používám na odvoz sutě a dovoz materialu na stavbu.Stím mylínkem to není tak dokonalé protože má malinakatou násipku.Jinak natu moju prodkci vina to štačí.

Brendak

#9 Nový příspěvek od Brendak »

To Pirat: Taky gratuluju k maturite. Svagr zrovna pred tydnem vyklucil 400 hlav vinohradu a uz loni mezi radky nasadil merunky. Ted uz jsou tam jen hromadky kminku a sloupku. :'( Ale zase dve rady merunek.

pirat
Kontaktovat uživatele:

#10 Nový příspěvek od pirat »

Luboš píše:Používam jenom ten sto kulatou kabynou ten druhy je na náhradní díly jinak ta kara neni ještě hydraulická ale jeto v plánu.Momentalně traktor používám na odvoz sutě a dovoz materialu na stavbu.Stím mylínkem to není tak dokonalé protože má malinakatou násipku.Jinak natu moju prodkci vina to štačí.

budes nejake dily z toho traktoru i prodavat ??? nebo ho budes zprovoznovat ???? a za kolik si jej koupil ?,(kdyztak SZ ) dik

pirat
Kontaktovat uživatele:

#11 Nový příspěvek od pirat »

Brendak píše:To Pirat: Taky gratuluju k maturite. Svagr zrovna pred tydnem vyklucil 400 hlav vinohradu a uz loni mezi radky nasadil merunky. Ted uz jsou tam jen hromadky kminku a sloupku. :'( Ale zase dve rady merunek.

dekuji za gratulaci ja budu zitra klucit asi 2500 hlav a budu sadit novy vinohrad a sadek merunek bych hctel taky ale tady to nerezme at tu nezasirame vlakno tak SZ

stano 4011

#12 Nový příspěvek od stano 4011 »

aky ta mas motor v tom traktore z malou gulatou kabinou , na 4001 nevyzera

Školník

#13 Nový příspěvek od Školník »

stano 4011 píše:aky ta mas motor v tom traktore z malou gulatou kabinou , na 4001 nevyzera
No to taky není, protože už má odstředivku.
Příroda je mocná čarodějka. "Co jeden živočišný druh vybuduje, to druhý zlikviduje".

Luboš

#14 Nový příspěvek od Luboš »

Vydím že lidičky na tomto foru mají bystré oči a něco vý.Ano motor je tam dávanej typ 5501 jo přet pár lety se nato nějek nedívalo dělalo se to na vyměnu ale promě to je výhoda odté doby to vcelku nic nedělalo sem tam to tahlo malou karu a deto docela dost poznat.

pirat
Kontaktovat uživatele:

#15 Nový příspěvek od pirat »

vydim ze na tom traktoru mas SPZ z breclavi odkud jsi ??? kdyztak SZ

Odpovědět

Zpět na „Zetor 2011-4011“