Zetor 3011 ze Šumavy

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
slavo63

Re: Zetor 3011 ze Šumavy

#16 Nový příspěvek od slavo63 »

stano 4011 píše:
pirat píše:
stano 4011 píše:no asi som celkom nepochopil o tom bourakovi ,ale v mojom okoli stoji zimna sezona v plyne a elektrike mojich susedou na nejakych 50 000 sk priemer a mna asi na na 7 az 12 podla zimi ,tak si nemyslim ze to je vela ,,mozno sme sa neporozumeli al asi aj zalezi od typu porastu a drevini ,ze aka hmota tam nakoniec ostava ,ale haluzka pod 5,alebo 4 cm dlha 1m ,asi nejaku paseku nenarobi , ,momentalne nemam kotol ktory by zvladol vykurovanie takouto stiepkou ,mozno preto som toho nazoru a pri mojej vymere lesa 1,6 ha ,asi toez nema vyznam ,investicia do stiepkovaca a kotla ,tak pre to ten nazor
ty protopis za zimni sezonu do 12000sk ??? (jestli jsem to spravne pochopil)
celi rok ma vyjde plyn na priemer 10 000sk ,s varenim na dvoch plynovich sporakoch , aj s jednim prietokovim momentalne mam spotrebu od zapnutia kotla na jesen 540 m3 plynu
Aky mas dom,kolko stupnov v izbe to nieje mozne vykurovat,varit,ohrev vody za tolko penazi rocne :nene:

dratek

#17 Nový příspěvek od dratek »

Tím bourákem jsem myslel že jsi klasa a bud´to bydlíš v garsonce nebo v polistyrénové krabici protože je to opravdu úžasná cena a to bych se taky nesnažil o nic jiného a jen bych si točil s knoflikem bez práce.bez špíny tomu říkám ekonomická domácnost vařit a topit za 10000sk ročně,klanim se

Alane

#18 Nový příspěvek od Alane »

Tak těch 10 000sk to je luxus taky bych chtěl takový topení 8) a ohledně toho štěpkovače je to věc názoru já sem celkem spokojenej, ušetří mi to dřevo a materiálu je u nás zatim dost.

stano 4011

#19 Nový příspěvek od stano 4011 »

nepatri to do temy ale ,dufajme ze nas nevyhodia ,domcek je z roku 1958 a to 30cm kvadra ,rozmer je 11x10m zateplilsom 6cm polistyren a dorobil som podkrovie o 80 m2,naklady na teplo sa po spusteni podkrovia nezvysili ale skor zostali na tej urovni a je to iny domcek ohladom vymeri , vela robia okna , tie su asi najdolezitejsie ,potom nasleduje strop alebo izolacia krovu ,murivo je posledne ,kotol mam klasiku co pred 12 rokmi bolo najlacnejsie na trhu ,ziadne polo alebo turbo ,,umiestnenie izboveho termostatu je sakra dolezite ,mam ho nastaveni na 22 stupnov ,ale nechajme tuto temu tak

kotlajz

#20 Nový příspěvek od kotlajz »

Alane píše:Tohohle zetůrka sem koupil asi před dvouma rokama v dezolatním stavu,potom co kleknul motor uděla se go brzd,motoru a trochu laku. Máme ho na takový postrky kolem baráku a občas tahá štěpkovač.
Příloha 3011 a hanomag.jpg je dlouhodobě nedostupná.
Příloha 3011 a hanomag 2.jpg je dlouhodobě nedostupná.
Příloha 3011 a hanomag 3.jpg je dlouhodobě nedostupná.
Hlavně mě nekamenujte že má za sebou takovej vlek,jenom ho popotahovala než dorazil New Holand ts135a
se neboj ja měl něco podobnýho když se 57 rozsypala sousedovi ... dycky sme pučovali ten vlek na brambory a žně. A jednou přišlo na to, že ferdas musel s tou pidi vlečkou pod kombajn náklad byl tušim 4 bunkry E512 pšenice + váha vleku kolem 3tun a na takého komára na galuskách se sní popral hrdině na 3 ji roztahl jako nic ale odpich s uzavěrkou... ted s novýma bačkorama by neměl problém, ale vlek už je ve světě
Přílohy
šílena souprava :-)
šílena souprava :-)

Odpovědět

Zpět na „Zetor 2011-4011“