OBECNÁ DISKUSE
Moderátor: Lukashil
Re: OBECNÁ DISKUSE
Tohle jsem už ve vláknu našel a okopíroval ale ještě tohle ... https://www.benozastavka.cz/ceskenaradi ... etor-lok86
Dalo by se to úplně v pohodě vyrobit ale nikde jsem nedohlédl žádný rozměry
Dalo by se to úplně v pohodě vyrobit ale nikde jsem nedohlédl žádný rozměry
Ak tych spojok nerobis 50 do roka, tak ti je tento pripravok na prd. U napr. troch spojok do roka alebo za zivot, si kludne vystacis aj dvoma fajklozňami (rucne stolarske zvierky) oproti seba. Nieco podobne ako v odkaze mam vyrobene akurat v zjednodusenom stave bez toho velkeho kotuca Trojnozka+ sroba s dole navarenym plochacom za ktory to chytam do zveraka. Niekde na fore boli v davnej minulosti aj foto. Pouzival som to hlavne u starsich spojok UR2. Spojky UR1 som daval sam rukami Tam velmi neni co stlacat
Aha, ja tuhle spojku nikdy nedelal tak pravě nevím co všechno bude potřeba .. porad tak trosku doufám že ji bude stačit seřidit přes takový ty okna... ale jestli se to da ve dvou stlačit rukama tak to řešit nebudu moc v těch opravach zetorů nejsem zběhlej učím se za pochodu podle toho co se zrovna vysype
To tam bude nasadene za tepla, takze jedine surovo stiahnut. Dva vhodne pajsre oproti seba a zabrat. Co s tym mas v plane?
Chcem tam dat dekel z guferom a aj do predu na remenicu.
Dobry den
Chcem vas poprosit o radu a pomoc pre jedneho pana, ktory ma dnes v praci navstivil. Povodne zhanal nejake pneumatiky 8,5 - 24.
ALE
Dosli sme k tomu, ze ma asi Zetor 3045. 15 rokov mu fungoval ale vymenil zadne kolesa a teraz mu to blokuje.
Niekde som tu davnejsie stretol tabulku s rozmermi pneumatik od Zetoru ake kam idu podla toho ci je s prednym nahonom alebo nie.
No uz ani netusim kam som tu tabulku ulozil. Nemate take nieco niekto niekde nahodou ulozene? Co sa da rychlo najst?
S panom je tazka diskusia a neviem co tam mal a ani co tam dal na zadok, a to iste s predkom nevie co tam ma.
Zajdem zo zvedavosti pozriet, ze ci to ma original alebo nejaku skladacku. No ak dovtedy zistim presne rozmery pneumatik, tak aspon bude vediet ci to ma spravne alebo nie.
Rozmery by som chcel vediet ake tam idu original, pripadne ake kombinacie zmenenych rozmerov.
Dakujem za ochotu a cas.
Chcem vas poprosit o radu a pomoc pre jedneho pana, ktory ma dnes v praci navstivil. Povodne zhanal nejake pneumatiky 8,5 - 24.
ALE
Dosli sme k tomu, ze ma asi Zetor 3045. 15 rokov mu fungoval ale vymenil zadne kolesa a teraz mu to blokuje.
Niekde som tu davnejsie stretol tabulku s rozmermi pneumatik od Zetoru ake kam idu podla toho ci je s prednym nahonom alebo nie.
No uz ani netusim kam som tu tabulku ulozil. Nemate take nieco niekto niekde nahodou ulozene? Co sa da rychlo najst?
S panom je tazka diskusia a neviem co tam mal a ani co tam dal na zadok, a to iste s predkom nevie co tam ma.
Zajdem zo zvedavosti pozriet, ze ci to ma original alebo nejaku skladacku. No ak dovtedy zistim presne rozmery pneumatik, tak aspon bude vediet ci to ma spravne alebo nie.
Rozmery by som chcel vediet ake tam idu original, pripadne ake kombinacie zmenenych rozmerov.
Dakujem za ochotu a cas.
Zdravim vospolok, uvazujem o kupe podkopu za 3011. Na prace okolo domu, nejake vykopy atd.
Mate niekto za 3011 podkop ?
Celkom sa mi parametrami pozdava nieco ako bh6600.
Udavana vaha je 450kg.
Stacila by na to 3011 ?
Mate niekto za 3011 podkop ?
Celkom sa mi parametrami pozdava nieco ako bh6600.
Udavana vaha je 450kg.
Stacila by na to 3011 ?
Mám na Vás prosbu. Mám Zetor 2511. Chci se zeptat, zda převodovka je stejná, jako u Zetoru 2011. S převodovkou mám problém, je hlučná a navíc na 4. rychlostní stupeň se ozývá cvakání. Uvažuji o GO převodovky. Máte s tím někdo zkušenosti? hlavně mám trochu obavu, jestli se nechají koupit díly na tuto převodovku. Děkuji za Vaše zkušenosti.
Prevodovka by mala byt rovnaka ako 2011. Co sa aj tu pisalo veci do prevodovky su problem. Je to ine ako 3011. To mas 2511 z reexportu ? Alebo aky ma pôvod?
Ano, je to dovoz ze Slovinska. Jsem ale už druhý majitel v ČR. Traktor má RZ a STK. Je super, jen ta převodovka…..
- jimmy 4011
Zavolej tomuhle chlapíkovi,prodává 2511ky i na díly.
https://stroje.bazos.cz/inzerat/1924674 ... 1-2011.php
https://stroje.bazos.cz/inzerat/1924674 ... 1-2011.php
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
Díky za typ. Hned zítra ho zkusím kontaktovat. Má to ale háček, kdo mi zaručí, že ta převodovka je v pořádku. Teoreticky může být v horším stavu, než tu co mám doma. Ty peníze beru, ale nechci je vyhodit za něco, co třeba ani není funkční.