Zetor 3011 od Lukashila
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 3011 od Lukashila
Ja som mal odtrhnute tie dva valceky co cez ne ide skrutka M 12 mozno M10. Na poslednej fotke dva valceky na pravo. Spodny odlomena skrutka a tym padom to padlo dolu a nepruzilo.
Lukashil: Tie koncovky v tych pruzinach su všrobovane. Pruzina tvori vnutrom ako keby maticu. Tie koncovky su vlastne take šroby s oblym zavitom na konci s okom pre zahaknutie. Rovnako to mali riesene nadlahčovacie pruziny na samochodnych mliagacoch E 303, prip. rezacka E281.
Naposledy upravil(a) pavel sk dne sob pro 07, 2024 7:51 pm, celkem upraveno 1 x.
Takze rozdelat, koncovku bud zasroubovat vic, nebo ozavit zkratit pruzinu a slozit. Uz chapu. Dik moc kluci, ted uz jen jak dobre pujdou cepy...
Stydím se za tuto zem
-
Na mojí sedačce to bylo zhruba "jenom" milimetrovými vůlemi na každém čepu. Sedačka seděla taky skoro dole, ale nahoru šla ve vůlích zvednout o snad 5 cm. A ještě byly pružiny myslím v dolních okách (pro lehčí vahy). Tak jsem je dal do horních a dost to taky pomohlo.
Pratele, nemel by nekdo prosim doma hvezdici na 6911 (plechove patky) vymenou za hvezdici a mensi rozteci (4011 litinove patky)?
Predem dekuji za pomoc
Predem dekuji za pomoc
Stydím se za tuto zem
Vsem preji, prijemne a klidne proziti svatku a pevne zdravicko a nervy a hromadu legrace a najetych hodin v roce pristim
Stydím se za tuto zem
Aj tebe a celej tvojej rodine šťastné a veselé Vianoce
- pepa.traktor
LUKÁŠI i mi tady z malé vísky přejeme krásné svátky a bohatého ježíška -
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Ahoj Luky, taky vše nejlepší, a hlavně zdraví, tobě a všem tvým blízkým. můj.
Jede traktor, je to Zetor 3011
přátelé, zasedl jsem k "pécéčku" a dávám průřez dalším rokem, ještě přidám foto, jak jsem domontil provizorní topení a taky muzikanty a koberec pod zadní sklo až pod sedačku, abych tam to teplo pár vteřin udržel.
a sice jsem s ním ještě nesázel, ale přikoupil jsem sazeč...
unhz 500 prošla přetěsněním, tak budou taky fotky z akce.
a sice jsem s ním ještě nesázel, ale přikoupil jsem sazeč...
unhz 500 prošla přetěsněním, tak budou taky fotky z akce.
Stydím se za tuto zem
Pekné foto
...myslel jsem si , že jsi jen nějaký příštipkář , ale Ty jsi hotový kulak !
Byvavalo, kdyz jsme dohromady obe rodiny obihali kolem 5ti hektaru.
Ted uz jsem zahradkar
Ted uz jsem zahradkar
Stydím se za tuto zem