Zetor 3011 MALEJ
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 3011 MALEJ
Zdravim, mi sme 3011 upravili do lesa pridanim zavazia do predu a vymenou prednych original kolies za skodovacke,,13,, a ono sa to hned inak sprava. Samozrejme ist do lesa znamena neplasit sa, nepretazovat a byt opatrny. Nehrabem sa z bukom len preto aby som ho vytiahol naraz, ale v klude a bez problemov ho vytiahnem na dva tri krat. Lenze dnes sa len ponahla a niekedy sa viac spolieha na silu traktora ako na zdravy rozum.
pěkná třícítka na tý mojí tam je daný originální přední závaží,na každý straně tři takový těžký bloky,ale to je asi málo nežco máš ty?ale tak zase pravda že aspon něco tam je....měl sem strašně velkou vůli v řízení tak sem rozdělal celý řízení,sem myslel že bydou omletý kameny,ale ty sou jak nový.nevíte někdo čím to může bejt že to má skoro o půl otáčky vůli..jako zemědělskou vůli beru to by jinak nebyl traktor ,ale jako až tak velkou to je špatný
- octaviaman 1
S těma kolama ze škodovky se mi to nelíbí
Mám radši originál
Mám radši originál
myslíš moje nebo jeho kola?ty moje tam sou z ruskýho kombajnu SK4
octaviaman 1 Určitě mislí kola třicítky která je na začátku této stránky
nee , on mysli na traktore majitela: Slavoondraj píše:myslíš moje nebo jeho kola?ty moje tam sou z ruskýho kombajnu SK4
Zetor 6748
tak se už konečně dívá do kupy.chyběla mu celá ruční brzda,takže musely ven portály a dát tam pásy a ty blbosti.teď už je nastříkanej a daný kola.v čera sem ho zkoučel nastartovat a motor chodí dobře