Dedov SUPER50
Moderátor: Lukashil
Dedov SUPER50
Tak som rozhodol pridať svojho fešáka. Traktor mi kúpil syn viac menej za šrotovú cenu. Bolo nutné opraviť úplne všetko . Robila sa generálka motora a prevodovky. Traktor dostal nové obutie , nový navijak a kužeľovú štiepačku. Používam ho len na samovýrobu palivového dreva. Traktor je veľmi spoľahlivý a silný urobí ohromné množstvo práce a žiada iba kvapku nafty .
Re: Dedov SUPER50
Tak Super vyzera byt celkom pekny , zaujimalo by ma ako je vyriesena ta kapotaz , keby sa dalo spravit viac fotiek , hm ?
Zetor 50 Super , VARI
Kapota je tam upevnená pomocou klasického závesu otvára sa smerom dozadu , ale bude sa to prerábať aby sa otvarala dopredu. Fotografie samozrejme doplním ale to budem musieť počkať kým príde domov syn okolo 10. septembra. Bohužiaľ moje internetové vedomosti niesu také aby som to zvladol sám . Ale určite to sem dáme.
Aký je am navijak?
Maš to moc pěkně udělane i ta palubovka pěkně si s tim pohral
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
Mít ho ja,tak bych asi uvažoval dat tam předek z v3s a posilovač řízení,pak by to byl supr super.
Prosím tě nemáš fotky té kuželové štípačky, zajímalo by mě jak to máš vyřešené, taky o ní přemýšlím - díky.
Zetor 50 Super -Supřík
- Mirek LKT
To snad ani není možné , co někteří členové fóra dokážou...Perfektní práce
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
Jak vidim tak to byl skoro vrak tet je s toho paradni stroj to muselo byt dřiny a hodin hlavně at se daři
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Hele Ty máš řazení na podlaze?????Nebyly by větší fotky.?? Jinak dobrej supr
Fotku štiepačky nemám , ale odfotím to a pridám to sem . Určite to odfotím okolo 28.10.2011 .ichomik píše:Prosím tě nemáš fotky té kuželové štípačky, zajímalo by mě jak to máš vyřešené, taky o ní přemýšlím - díky.
Dakujem pekne máte pravdu bol to totálny vrak . Ako som písal kúpil mi ho syn za šrotovú cenu aby som sa vraj na dôchodku nenudil.czlukas píše:Jak vidim tak to byl skoro vrak tet je s toho paradni stroj to muselo byt dřiny a hodin hlavně at se daři