Zetor Super 35
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor Super 35
Prajem vsetkym len to najlepsie, krasne prezijem vianoc a do noveho roku peknu ruku.:-)
Zdravim vas. Rozbieham akciu olejova nadrz na Super 35. Nakolko som sa pustil do opravy spojky na svojej 35ke, chcel by som dat do poriadku aj dalsie veci a prve na co som narazil je olejova nadrz. Ta moja je nafuknuta, neviem z akeho dovodu. Ked vidim ako niektory kolegovia tu z fora maju nadrzky pekne rovne, tak je jasne, ze s tou mojou nieje nieco v poriadku. Navyse je potlacena aj zospodu, zrejme dostala v minulosti ranu od pna v lese. Ak mate niekto doma takuto nadrz nepotrebnu rad ju odkupim za rozumnu cenu. Vopred dakujem.
- Malej Peťa
Ahoj, podle chlapů co mi říkali letos na Oldtimeru tak je to tím, že v bandasce zamrzla voda a ta ji vydula.
Můžu tě poprosit o radu? Kde najdu výrobní číslo? Na motoru to vím.
Můžu tě poprosit o radu? Kde najdu výrobní číslo? Na motoru to vím.
Správnej chlap má umět všechno, i když to zkurví!
Peto uz to tu niekto raz riesil a myslim ze som pisal ze je to niekde na pravej strane kde sa spaja prevodovka so spojkovou skrinou. Vycital som to myslim z kniky alebo navodu na obsluhu k Z35S. Ja mam prevodovku zo S50, iba motor mam 35ku. Mozem to pozriet.
Co sa tyka nadrze na olej budem vdacny za kazdy navrh. Mozno z toho bude nakoniec aj stretnutie s niekym tu z fora, comu by som sa tesil. Dakujem.
Chlapi fakt sa nikomu doma nevala ta nadrzka? Moc by mi to pomohlo.
- Malej Peťa
Jednu bych měl ale je trochu promáčklá, zítra bych ti ju vyfotil pokud budeš mit zájem.
Budem rád. Vopred dik.
Ahoj Peto. Nezabudol si na mna?
- Malej Peťa
Ahoj, vůbec nestíhám, pokusím se to co nejdřív napravit.
Tak som začal s malou opravou niektorých častí.
- Přílohy
-
- tesnenie pod maticu držiaka filtra, ktoré tam chýbalo
- 5.jpg (9.06 KiB) Zobrazeno 5687 x
-
- náter základnou farbou
- 4.jpg (8.91 KiB) Zobrazeno 5687 x
-
- obrúsený výfuk, zaujímavý šedý smalt
- 3.jpg (9.14 KiB) Zobrazeno 5687 x
-
- obrúsený kryt sania
- 2.jpg (9.77 KiB) Zobrazeno 5687 x
-
- obrúsené sanie
- 1.jpg (9.09 KiB) Zobrazeno 5687 x
Príjemné prežitie vianočných sviatkov a veľa darčekov pod stromom od Ježiša prajem všetkým.
Ať hledám jak hledám, buď to ještě nikdo neřešil, nebo nebo prostě hledat neumím - pak se omlouvám.
Dokázal by mi někdo poradit, co bych měl s hydraulikou udělat, abych mohl nezávisle na sobě zvedat šavle a pouštět tlak do výstupu?
Jedná se mi o použití věže z vysokozdvihu. Potřebuju napíchnout paletu, zvednout to na šavlích, a pak vysunout pístnici (nebo naopak, to je celkem jedno). Každopádně s mojí hydraulikou to takto udělat nejde. Pouze jedno, nebo druhé....
Dá se to nějak řešit?
Jinak, jedná se o Zetor 35 Super
Dokázal by mi někdo poradit, co bych měl s hydraulikou udělat, abych mohl nezávisle na sobě zvedat šavle a pouštět tlak do výstupu?
Jedná se mi o použití věže z vysokozdvihu. Potřebuju napíchnout paletu, zvednout to na šavlích, a pak vysunout pístnici (nebo naopak, to je celkem jedno). Každopádně s mojí hydraulikou to takto udělat nejde. Pouze jedno, nebo druhé....
Dá se to nějak řešit?
Jinak, jedná se o Zetor 35 Super
- Malej Peťa
Zdarec, teď řeším to stejné. Věc se má tak, že budu dávat jednosekční rozvaděč na věž a z traktoru vývod a zpátečka. Takže pokud budeš mit kostku na šavle+výstup, zvedneš šavle a rozvaděčem si zvedneš věž. Doufám že to tak bude fungovat, věž mám podobnou ale nepotřebuji zatím přizvedávat.