Biglesův 50 super
Moderátor: Lukashil
Re: Biglesův 50 super
Ahoj biglesi. Vidím, že máš v kolech závaží, které nezapadá do prohlubní v discích. Co máš na svém traktoru jiného, než ostatní? Závaží, nebo disky?
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravim, nakaždě straně jsou dva talíře závaží větší než tyostatní vevnitř disku
A bylo by ode mě moc troufalé, kdybych tě požádal o změření průměru toho většího závaží? Předem mockrát děkuji.
Pánové, není tady někdo další, kdo by věděl, jaký mají ty větší talíře průměr, nebo kdo by mi takové prodal?
Pruměr ti neřeknu ,ale ty větší zavaží maji vykroje na uchopení z kraje obvodu jeny se nabízeji na Bazoši.Mýša píše:Pánové, není tady někdo další, kdo by věděl, jaký mají ty větší talíře průměr, nebo kdo by mi takové prodal?
http://stroje.bazos.cz/inzerat/31998230 ... per-50.php
Díky za upozornění, ale tomuto inzerentovi jsem okamžitě po zveřejnění jeho nabídky psal. Nepovažoval za důležité mi zatím odpovědět, takže z toho asi nic nebude. Nevadí, snad seženu jinde.
Nebude to asi jednoduche sehnat ty velké ,moc jich na traktorech není vidět.Hodně štěstí při patraní.Mýša píše:Díky za upozornění, ale tomuto inzerentovi jsem okamžitě po zveřejnění jeho nabídky psal. Nepovažoval za důležité mi zatím odpovědět, takže z toho asi nic nebude. Nevadí, snad seženu jinde.
To máš stoprocentní pravdu. Mám uloženo ohromné množství fotek Suprů a tyhle závaží jsem našel asi na dvou strojích. Ani v katalogu náhradních dílů jsem je neviděl. Přesto se budu snažit.
pokud myslite ty velke talire tak ty mam ja,kdyz jsem je kupoval nevedome tomu zejsou 2 druhy které vlezou az do disku a pak ty vetsi ven..takze proto je mam obracene na supru at je chytnu sroubama..¨funkci to plni
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
Takže závaží je namontováno, funkci to plní a tím pádem na prodej, případně na výměnu s doplatkem, asi nebudou, že?
-
- Kontaktovat uživatele:
Po dlouhé době mám zas jednu fotku, na supru se během sezony udělalo pár uprav, dodělán rozvaděč pro více okruhů hydrauliky s tím aby šly okruhy a zároven i hydraulika a dále byl osazen novými zadními radiálními bezdušovými pneu , více fotek snad časem bude
-
- Kontaktovat uživatele:
tak přidám po čase nějaké foto, nedávno jsem namontoval termostat a nové spojky
Pekne to máš. Tie gumy mu pristanú. To sa musí na takých jazdiť na 1z*.
-
mohl bych otázečku k tomu rozdělovači na hydrauliku? máš to zapojený tak že by jednou páčkou šla hydraulika a dalšíma vývody? já jsem pravě měl radlici za traktorem a místo třetího pístnici, ale problém byl v tom zvednout hydrauliku, a potom ve vrchní poloze vysunout pístnici.