Zetor 25A
Zetor 25A
Zdravím všechny zdejší traktorysty.
Přes zimu jsme renovovali naší pětadvacítku.Traktor byl v pořádku jen bylo nutné vyměnit "simerinky" na klice a převodovce.Ještě jsme sundali hlavu ale tam bylo vše OK,takže jsme se mohli pustit do broušení,škrábání a nakonec i barvení.
No a minulý víkend jsme dílo dokončili.
Přes zimu jsme renovovali naší pětadvacítku.Traktor byl v pořádku jen bylo nutné vyměnit "simerinky" na klice a převodovce.Ještě jsme sundali hlavu ale tam bylo vše OK,takže jsme se mohli pustit do broušení,škrábání a nakonec i barvení.
No a minulý víkend jsme dílo dokončili.
Naposledy upravil(a) Vojta S dne stř bře 30, 2011 9:21 pm, celkem upraveno 1 x.
Re: Zetor 25A
Pěkná práce a luxusní traktor
Tak to má bejt, je vidět žec tě ta práce baví
Tak to má bejt, je vidět žec tě ta práce baví
..... ahoj Vojto , ..si ma potešil , hned v nedelu ráno , tvojou 25kou... Dakujem ti , za dalšiu peknú 25ku , ktorú ludia zachránili a pekne zrenovovali . Ako píšeš , že veľa mechanických závad to nemalo , s toho usudzujem , že majitel s nou zaobchádzal slušne a aj sa o stroj riadne staral ... Teda ti prajem , aby ti robila radosť , kopu dalších rokov ... ... podla mne si to urobil pekne , originalitu - či to je tak , ako z výroby - to tu teraz neriešim , lebo nepíšeš , že to chceš ako veterána ...celkový dojem je ale , podla mne .. tak sa maj , prajem všetko dobré ...
Opravdu paráda. I originál štítky, světla, detaily dělají renovaci renovací
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
moc pěkná práce,taky sem jí měl pěknou,byl to stroj
Děkuji Vám,sem rád že se traktor líbí.Petadvacítku vlastníme cca.30 let a ikdyž máme traktorů víc jezdí se s ní pořád nejvíc,takže si nový kabát už opravdu zasloužila.Je to stroj na práci ale první výjezd na pole bude asi krutý....do hnoje .
- pepa.traktor
nádhera jako v muzeu
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Pekné foto. Nádhera. Najviac sa mi páči ten západ slnka medzi 2. 25-kami.
Super.
Mihi
Super.
Mihi
Mihi