BRONTOVE ZETORE 25A a 25K+prislušenstvo
Re: BRONTOVE ZETORE 25A a 25K+prislušenstvo
Vyzera to zaujimavo -Bronto a prevedenie je tiez dost podarene - som zvedavy ako ti to bude fungovat v praxi.Ja som to vyriesil ako si uz videl oproti hlavnej remenici a som s tym spokojny a ked som na pretlakovom ventile dotiahol pruzinu tak motor to pocitil- takze pri vacsom zatazeni je tam prenasany dost velky krutiaci moment.
O nieco vyssie ste sa bavili o nasavani oleja z nadrze - tak mne to nerobilo problem a mam olej az v zadu pri sedanke - priblizne v jednej rovine s cerpadlom - cerpadlo by si malo nasavat v pohode-len musi mat dost hrubu hadicu na privod oleja.Ja tam mam priblizne 20mm vnutorny priemer.
O nieco vyssie ste sa bavili o nasavani oleja z nadrze - tak mne to nerobilo problem a mam olej az v zadu pri sedanke - priblizne v jednej rovine s cerpadlom - cerpadlo by si malo nasavat v pohode-len musi mat dost hrubu hadicu na privod oleja.Ja tam mam priblizne 20mm vnutorny priemer.
Bronťo, krásné - fakt pěkná práce...
- Bronťo
- Kontaktovat uživatele:
čaute tak už to mam na traktore, trocha natesno vyšlo nasavanie to som postal čerpadlo malo byt zadej ale neva dam tam (oko a šrub)
inak prosim vas neviete aky prietok ma tento rozvadzač je to nejaky bulhar použival sa na destach ale aj na rezačkach vstupny a vystupny zavyt je 18x1,5 dík
inak prosim vas neviete aky prietok ma tento rozvadzač je to nejaky bulhar použival sa na destach ale aj na rezačkach vstupny a vystupny zavyt je 18x1,5 dík
- Biggles555
Ale i tak mě se provedení líbí.......
ZETOR práce s ním je hračka, je to naše značka...
ČD a.s. na dráze jsem jen proto, abych se dozvěděl, proč se koleje v dálce sbíhají.....
VELCÍ KLUCI mají rádi VELKÉ HRAČKY
ZETOR 3211 ZETOR 6211
ČD a.s. na dráze jsem jen proto, abych se dozvěděl, proč se koleje v dálce sbíhají.....
VELCÍ KLUCI mají rádi VELKÉ HRAČKY
ZETOR 3211 ZETOR 6211
- Bronťo
- Kontaktovat uživatele:
tak ma napadlo nema niekto to opačne víko čo ma nalevanie oleja napravo hodilo by sa vymenim za taketo prip dohoda
Ideš ako drak...
Ten rozvádzač má čo napísané na tom štítku???
Mihi
Ten rozvádzač má čo napísané na tom štítku???
Mihi
Mihi
- Bronťo
- Kontaktovat uživatele:
každa sekcia ma svoj štitek ja steho rozumim akurat že 16Mpa takto sem ich našeu v šrote jeden mam na K druhý na A
Šupni to do tech.problémov do sekcie hydraulika tam Ti skôr niekto poradí....
Mihi
Mihi
Mihi
Bronťo, máš to super vymyšlené, když jsem zabudovával alternátor, tak jsem o něčem podobném přemýšlel, ale nakonec jsem se spokojil s čerpadlem uvnitř hydrauliky... Jsi koumák.
S technickými věcmi ohledně hydrauliky bohužel také neposloužím, musel jsem se dost učit, když jsem dělal štípačku...
S technickými věcmi ohledně hydrauliky bohužel také neposloužím, musel jsem se dost učit, když jsem dělal štípačku...
- Bronťo
- Kontaktovat uživatele:
Tak včera sem bol dat vyrobyt hadicu z čerpadla do rozvadzača chlapik mi povedal že 10mm dira je na prietok 40l pri 16Mpa dost pak sem doma dorobil holendre pre saci hadicu chcel som vyrobyt aspoň jaky taky saci koš ale na moje prekvapeni hydraulika ma dvojite dno a dire su posunute nato sem doposial nedošeu tak saci koš asi nebude len sitko nejake jak na vodovodnej točke.
Inak závyt zatky je M30x2 a zavit na lavej strane hriadele je M18x1,5. rozhodol som sa že z tohoto čerpadla budem napajat aj piest hydrauliky (teda aspon to skusim) nakolko ubližit mu nemožem lebo ma svoj pretlakovy ktori viem že funguje čiže funkčnost bude taka aku som mal akurat z noveho čerpadla. Stare čerpadlo necham v hydraulike len ho hadicu prepojim spet do skrine v pripade raplu len vymenim dve hadice a jedem na stare čerpadlo, ale do zadu skrine jak su tie zatky maju zavit M14x1,5 jedu musim prevrtat na M18x1,5 kuli prietoku.
Inak závyt zatky je M30x2 a zavit na lavej strane hriadele je M18x1,5. rozhodol som sa že z tohoto čerpadla budem napajat aj piest hydrauliky (teda aspon to skusim) nakolko ubližit mu nemožem lebo ma svoj pretlakovy ktori viem že funguje čiže funkčnost bude taka aku som mal akurat z noveho čerpadla. Stare čerpadlo necham v hydraulike len ho hadicu prepojim spet do skrine v pripade raplu len vymenim dve hadice a jedem na stare čerpadlo, ale do zadu skrine jak su tie zatky maju zavit M14x1,5 jedu musim prevrtat na M18x1,5 kuli prietoku.
Bronťo, co je to dvojité dno a ty posunuté díry .
- Bronťo
- Kontaktovat uživatele:
no pre napajanie čerpadla použijem vypustny šrub po vykruteni zatky oleja v hydraulike sem tam chcel dat ten saci koš a zistoval sem kolko je tam placu nahore no tyčka tam nešla tak vrazil sem tam prst šel len tak 3cm a pak dalši stena ale ked sem dal šmarau tak sem zistil že bokem je dira kera už ide do skrine hydrauliky možno je tam len nejaka prepažka sobotu dam dole vrchny dekel uvidim vac.
ale tet podla obrazku zistujem či to nebolo už telo rozvadzača lebo ked si dobre spominam tak tam nebolo nič ked sem to čistiu tak sem sa asi omiliu
už to vým jiste ja blbec sem našmatral zrovna spodek pistu tu diru kde chodi pistek rozvadzača sorri že podavam zle info
ale tet podla obrazku zistujem či to nebolo už telo rozvadzača lebo ked si dobre spominam tak tam nebolo nič ked sem to čistiu tak sem sa asi omiliu
už to vým jiste ja blbec sem našmatral zrovna spodek pistu tu diru kde chodi pistek rozvadzača sorri že podavam zle info
Zajímala by mě ta díra na boku hydrauliky. Sám ještě nevím, kudy tam vlezu...
- Bronťo
- Kontaktovat uživatele:
ktorá dira na boku? tiež planuješ nejaku doplnkovú hydrauliku?
Len ma tak napadlo, ze ci to nebude moc hlucne, ked je tam priame ozubenie - som na to zvedavy a drzim palce