Jimmyho 25A
Re: Jimmyho 25A
Zašít to můžeš i doma pokud máš dobrou stolní vrtačku chlapi určitě poradí už to dělali rosch8 myslím že by ti rád poradil to se bát nemusíš to už jak budeš chtít ale možná to jen fotka zkreslila musíš to nechat buď na vodorovné brusce a pak uvidíš hned. Na té detailnější fotce to už nevidím jak říkám je to těžko musíš to nechat srovnat někde to ukáže jasně. ;)
zatial prasklinu nevidno.
Ocisti to poriadne uhlovou bruskou a drotenym kotucom az do ziveho.
na liatinu staci tento:
Pripadnu prasklinu bude urcite potorm uz vidno. Pripadne zober lupu a skontroluj.
Ocisti to poriadne uhlovou bruskou a drotenym kotucom az do ziveho.
na liatinu staci tento:
Pripadnu prasklinu bude urcite potorm uz vidno. Pripadne zober lupu a skontroluj.
- jimmy 4011
Na ,,šití" mosaznejma šroubkama jsem včera u někoho koukal.Vrtačku stolní bohužel nemám.Uvidím co řekne sfrézování.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
Ked si predstavim kolko novych hlav a la Z-25 islo u nas po cistkach do hutí a co nie do hutí tak zahrnuli buldozerom. Tak mi je az ko..tno. V tej dobe to nikomu nebolo treba. Co by za to dnes ludia dali.
ja by som to dal na brusku na plocho... Dosiahnes lepsiu rovinnost. Drazky po freze uz nie su potrebne. Nove klingeritove tesnenia drzia aj na hladsom povrchu...jimmy 4011 píše:Na ,,šití" mosaznejma šroubkama jsem včera u někoho koukal.Vrtačku stolní bohužel nemám.Uvidím co řekne sfrézování.
Ani nemluv co všelijakých nových věcí ze skladů družstev napříč republikama šlo do prdele - ani nemluvit. I jsem se ptal, proč to nenabídnete a vůbec, to nemůžeš kamarádovi říct?!!! Kdo by se s tím crcal, šup to do šrotu a je to.pavel sk píše:Ked si predstavim kolko novych hlav a la Z-25 islo u nas po cistkach do hutí a co nie do hutí tak zahrnuli buldozerom. Tak mi je az ko..tno. V tej dobe to nikomu nebolo treba. Co by za to dnes ludia dali.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
nechcem tu moc spamovat...ale nedá mi
jeden 60 ročný kamarát mi vzdy rozpráva prihodu, ked ako 14 roční chalani kladivami rozbili 2 traktory lanz bulldog, zaviezli do šroru a dostali 500 kčs....
jeden 60 ročný kamarát mi vzdy rozpráva prihodu, ked ako 14 roční chalani kladivami rozbili 2 traktory lanz bulldog, zaviezli do šroru a dostali 500 kčs....
- jimmy 4011
Máš pravdu,teď jsem koukal na fotky hlav červený 25ky a byly taky broušený.rosch8 píše:ja by som to dal na brusku na plocho... Dosiahnes lepsiu rovinnost. Drazky po freze uz nie su potrebne. Nove klingeritove tesnenia drzia aj na hladsom povrchu...
Dneska jsem vyrazil na nákup a přivezl jsem si ,,nový" disky.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
Jéééé, origoš kolesá .
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
- jimmy 4011
Ursus73-Jj,mám z nich radost.
Tak jsem dneska objevil ameriku a docela by mě zajímalo podle jakýho klíče se dřív ty pláště značily.
Vlevo 12,4x24 - v pravo 11,25x24
Tak jsem dneska objevil ameriku a docela by mě zajímalo podle jakýho klíče se dřív ty pláště značily.
Vlevo 12,4x24 - v pravo 11,25x24
Werich
Werich
Kedysi boli vyššie profily pneumatík.
Tej originál 11,25 zodpovedá priemerom až 13,6.
Dá sa namontovať aj 14,9 ale to už sú veľké a široké balóny.
Vedel by si zmerať sirku tej 12,4 pneu?
Tej originál 11,25 zodpovedá priemerom až 13,6.
Dá sa namontovať aj 14,9 ale to už sú veľké a široké balóny.
Vedel by si zmerať sirku tej 12,4 pneu?
- jimmy 4011
No on už 12,4 je trochu širší,ale na traktoru vypadá ,ta 13,6 už by asi byla moc.Jen škoda že je to tím pádem pomalejší.
Werich
Werich
Ked som kupoval ja nove pneu tak som bol v sklade a ukazali mi vsetky tri rozmery : 12,4 , 13,6 a 14,9. Tie 13,6 su na Ačko asi najlepsie. Zalezi aj ake pneu su vpredu aby traktor moc nesedel dole.