Liborova Pětadvacítka
Re: Liborova Pětadvacítka
No šak baže Olo , tož Štěpán Štěpán to by bylo hehe .Štěpán Machalíček je to a moja Si nechala obě příjmení.Šak kolonky jí moc nevychodíja a než sa podepíše tož si stihnu noviny přeluskať,ale aspoň sa ani rod Štěpánů nestratí.
Ináč děkujem moc, nebojsa , gdyž to spočíceš opravdu tož by Ti ty měsíce měly vychodiť šul nul ... Děkujem sůsede
Ináč děkujem moc, nebojsa , gdyž to spočíceš opravdu tož by Ti ty měsíce měly vychodiť šul nul ... Děkujem sůsede
Libor :-)
Připojuji se s blahopřáním Libore! Hlavně ať jste všichni zdraví a to ostatní je až na druhém místě.
Libor Z25 :
Tiež sa pripájam ku gratulantom , čerstvej mamičke aj synkovi veľa zdravia prajem . A ty sa potom aj rodinke venuj, nielen traktoru
Tiež sa pripájam ku gratulantom , čerstvej mamičke aj synkovi veľa zdravia prajem . A ty sa potom aj rodinke venuj, nielen traktoru
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
No Libore, gratuluji.
Hlavně že je vše v pořádku. Ať se malému daří, a dělá vám radost.
Hlavně že je vše v pořádku. Ať se malému daří, a dělá vám radost.
Jste moc hodní kluci,děkujem Vám za přání .No teď na chvilku moje koníčky trošku omezím a budu se věnovat rodině co nejvíc.V dilně je stejně zima
já si vždycky naplánuju co udělám, o víkendu,a udělám prd Libore:-)Jdu dopoledne vyvětrat a uspat malého, samozřejmě se mnou jde na procházku malá slečna, a ta se mne drží pořád:-) takže toho času nezbude :-) na nějakou tu zábavu...Teplo sice vgaráži není, ale topení si tam mohu pustit.
Ono ti to moc nepůjde ani zjara, zjistíš, že zimou to není
Ono ti to moc nepůjde ani zjara, zjistíš, že zimou to není
Budes muset pockat az ho to s tebou nebude bavit .) Do ty doby si moc velky cile nedavej
pripajam sa ku gratulacii.
Hlavne zdravicko.
Pripijeme dnes vecer po jednom, nech to nie je iba o slovach...
Hlavne zdravicko.
Pripijeme dnes vecer po jednom, nech to nie je iba o slovach...
No teplem to nebude to je jen výmluva.Taky tam mám topení elektrické.
Rosch děkujumoc , jen si dejte na zdravíčko
Rosch děkujumoc , jen si dejte na zdravíčko
Libore, připojuji se ke gratulaci, ať se vám daří, jste zdraví a Štěpánek pěkně roste. Užívej si to, je to skvělé mít děti. Já byl dneska dopoledne se starší na takové menší sjezdovce a po druhé lekci ji sjede sama a docela solidní obloučky ji jdou, to pak i rozebranej traktor počká.
Držte se!
Držte se!
No jsou to radosti...on prej chlap se po porodu nějakým způsobem změní v něčem.Pocítil sem to aj já.Já traktor rozebraný nemám ale ono sa dycky něco na vylepšení najde.Jsou to radosti ty děti,už se moc těšim až ho poprvé někdy povozim
Míro moc děkuju
Míro moc děkuju
Taky se připojím ke gratulaci. At je zdravý a at vám dělá jenom samou radost.
A jak mi tady někdo na foru před třema rokama taky napsal:
Konečně jsi udělal něco co má hlavu a patu
A jak mi tady někdo na foru před třema rokama taky napsal:
Konečně jsi udělal něco co má hlavu a patu
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
Všetko dobre prajem Štepanovi hlavne veľa zdravia to je to najdôležitejšie