Novoročné poďakovanie od Mihiho :--)

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor
mihi

Novoročné poďakovanie od Mihiho :--)

#1 Nový příspěvek od mihi »

Ahojte, je mi milá povinnosť sa Vám všetkým poďakovať.

Nebudem tu písať známe vinšovačky čo sa dajú stiahnuť z netu.. Som rád že môžem byť jedným z Nás fanúšikom, majiteľom legendárneho stroja ako ja Zetor 25/15 :)
Keď sa tak pozriem trošku späť, naša sekcia Z 15/25 sa posunula doooooosť technicky dopredu, v postate si tento stroj opravia aj ľudia bez nejakého špeci. vzdelania a skúseností. Niektorí užívatelia to dotiahli až do kreslenia výkresov a samovýroby dielov :shock: , je to obrovská pomoc, stačí si to stiahnuť, vytlačiť a odniesť na výrobu ku známemu....
No a to nehovorím o najnovšom technickom zariadení 3D tlačiarni...
No to by bolo technicé zhrnutie a posunutie sa...

No a teraz to ľudské:
Som rád že tu fungujeme ako veľká skupina kamarátov, nie je problém si tu poradiť, niečo opraviť, pomerať,vypáliť, poslať hoci aj zadarmo nejaký diel keď niekto potrebuje a z toho mám fakt nesmiernu radosť.
Takto som si to nejako predstavoval, nie iba ako lajkovací server.. :)
Nebudem sa veľa rozpisovať (aby ste to dočítali až do konca) aby som Vás nenudil, určite viete čo som chcel napísať, teším sa na ďalšie spoločné zrazy aj s novými členmi a samozrejme aj so starými... :friends:
Neskôr tento príspevok celý zmažem, abz tu bol ako tak poriadok... :smich:

Veľké Ďakujem.

,,Váš,, Mihi.
Mihi

Béďa 17

Re: Novoročné poďakovanie od Mihiho :--)

#2 Nový příspěvek od Béďa 17 »

Moc pěkně jsi to napsal. 8) Všem moc díky za rady.Je to tady mezi Vámi prima. :friends:
Naposledy upravil(a) Béďa 17 dne pon led 01, 2018 9:29 am, celkem upraveno 1 x.
Zetor 6718 s motorem 7001
Zetor 25 A

Jaro25

#3 Nový příspěvek od Jaro25 »

Peťo nič nezmazávaj, čo si napísal je veľká pravda a výborné zhrnutie toho, čo sa tu v našej sekcii deje. Naozaj vďaka všetkým, ktorí prispievajú radami a skúsenosťami ostatným záujemcom. Čo ja osobne oceňujem veľmi vysoko je nezištnosť tohto konania, lebo často sa dnes na podobných fórach stretávame s ľuďmi, ktorí "nepustia" informáciu. Tak verím že nám to takto, povedal by som nadštandardne bude fungovať aj naďalej.

Peter768

#4 Nový příspěvek od Peter768 »

Peťo, nič nemaž! Je super, že 25kári si vedia poradiť, pomôcť si, stretnúť sa aj osobne čo mňa osobne veľmi teší. Vlákno Zetor 15/25 je veľmi pekne spracované hlavne tvojou zásluhou. 8) 8) 8) No a Robo v roku 2017 nkreslil veľa dielov a zlepšovákov 8) 8) 8)

mastnacek

#5 Nový příspěvek od mastnacek »

Je to velka pravda, 25kova sekce tady je asi nejochotnejsi poradit i naprostym amaterum ( jako jsem ja ). Diky za vas chlapci a jsem rad ze jsem tady a ze mam 25ku :)

oco13

#6 Nový příspěvek od oco13 »

Sice nie som majitelom, ale fanúšik určite som . Toto je asi najludskejšie forum , ktoré sa dá na sieti nájsť Takže aj ja ĎAKUJEM :typek: za to že tu všetci môžme byť. 8)

rosch8

#7 Nový příspěvek od rosch8 »

Aj ja sa pripojim s Novorocnym zelanim pre vsetkych clenov fora.
Musim potvrdit vynimocnost tohto nasho fora, co sa tyka ochoty clenov zdielat informacie, skusenosti a dokonca aj diely.
Mame naozaj pokladnicu v databaze obrazkov, technickych informacii, priruciek, katalogov, technologickych postupov oprav, pripravkov a vykresov. Je to az neuveritelne, co vsetko sa nam podarilo nazbierat. Mozno aj v Zetore by cumeli.

Myslim si, ze Peter (mihi) si zasluzi uplne absolutorium, co sa tyka jeho pristupu k nam, clenom a k administracii fora. :pohar:

Libor Z25

#8 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Napsali jste to úplně přesně,nemam k tom co dodat.Taktéž su rád,že Vás možu všecky znať,že jsem nekeré z Vás už taky poznal.Je to opravdu až neuvěřitelné jak jsme sa tady všeci sešli a že i v tejto době sů mezi lidima aj slušní ochotní a hodní lidé.Škoda že tu nejde přidať aj hudbu,zrovna mi tu hraje pohádka jak píšu.Znělo by to výsostněj :) .Taky moc děkuju za všecko co ste pro mňa udělali,že ste mňa před pár lety přijali a vzali mezi sebe.Bylo to v mojem životě vůbec poprvé,že mě někdo vzal mezi sebe a já díky tomu poznal skvělé lidi.A tak Vám eště jednůc přeju všecko nej do nového roka, hlavně to zdraví , štěstí a ať jezdíme bez poruch a nehod :friends:
Libor :-)

mastnacek

#9 Nový příspěvek od mastnacek »

Nepatri to teda k prani, co me stve, ze se bojim ze casem z postimage zmizej nase fotky a odkazy ve vlaknech budou mrtvy.

Libor Z25

#10 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Proč by byly ? Nebudou..... 8)
Libor :-)

Ursus 73

#11 Nový příspěvek od Ursus 73 »

Tiež som sa Vám všetkým chcel poďakovať :friends: , viacerých z Vás poznám osobne, čo ma veľmi teší :) . Schválne nemenujem, aby som na niekoho nezabudol. Som moc rád, že toto fórum funguje a hlavne, že to tu žije 8) .
Do nového roku Vám prajem všetko nay, veľa zdravia, šťastia, pracovných aj osobných úspechov. S pozdravom Jozef....
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)

Heroldak

#12 Nový příspěvek od Heroldak »

Taky bych chtěl všem popřát ať nám Zetorky šlapou a bez vašich rad bych nezvládl vůbec nic děkuji.Standa

albik

#13 Nový příspěvek od albik »

Aj ja s a pripojím k praniu ďakujem vám všetkým za pomoc priamu alebo nepriamu ale vaše vlákna sú obrovskou pomocou a vaše rady keď ste všetci čo najviac pomoct všetkým vám tu obrovské ďakujeme

vladman

#14 Nový příspěvek od vladman »

Vo vlakne o 25-kach nerobí nikto z nikoho debilka keď sa na niečo človek dotazuje....ale snaží sa pomôcť.A to je chvályhodné :) . Vďaka za to a prajem každému úspešný rok 2018. Vlado
,,Pilní hospodár má pamatovať, abi rozeznal dobru zem od zléj..." Juraj Fándly

Ťapík 25 http://vladman.rajce.idnes.cz/Zetor_25_A/

Bolevak

#15 Nový příspěvek od Bolevak »

nemám co dodat :-)
Mihi, díky za tvůj čas a snahu. Už se těším, až se zase v létě potkáme:-) Všichni :-)

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“