Novoročné poďakovanie od Mihiho :--)
Novoročné poďakovanie od Mihiho :--)
Ahojte, je mi milá povinnosť sa Vám všetkým poďakovať.
Nebudem tu písať známe vinšovačky čo sa dajú stiahnuť z netu.. Som rád že môžem byť jedným z Nás fanúšikom, majiteľom legendárneho stroja ako ja Zetor 25/15
Keď sa tak pozriem trošku späť, naša sekcia Z 15/25 sa posunula doooooosť technicky dopredu, v postate si tento stroj opravia aj ľudia bez nejakého špeci. vzdelania a skúseností. Niektorí užívatelia to dotiahli až do kreslenia výkresov a samovýroby dielov , je to obrovská pomoc, stačí si to stiahnuť, vytlačiť a odniesť na výrobu ku známemu....
No a to nehovorím o najnovšom technickom zariadení 3D tlačiarni...
No to by bolo technicé zhrnutie a posunutie sa...
No a teraz to ľudské:
Som rád že tu fungujeme ako veľká skupina kamarátov, nie je problém si tu poradiť, niečo opraviť, pomerať,vypáliť, poslať hoci aj zadarmo nejaký diel keď niekto potrebuje a z toho mám fakt nesmiernu radosť.
Takto som si to nejako predstavoval, nie iba ako lajkovací server..
Nebudem sa veľa rozpisovať (aby ste to dočítali až do konca) aby som Vás nenudil, určite viete čo som chcel napísať, teším sa na ďalšie spoločné zrazy aj s novými členmi a samozrejme aj so starými...
Neskôr tento príspevok celý zmažem, abz tu bol ako tak poriadok...
Veľké Ďakujem.
,,Váš,, Mihi.
Nebudem tu písať známe vinšovačky čo sa dajú stiahnuť z netu.. Som rád že môžem byť jedným z Nás fanúšikom, majiteľom legendárneho stroja ako ja Zetor 25/15
Keď sa tak pozriem trošku späť, naša sekcia Z 15/25 sa posunula doooooosť technicky dopredu, v postate si tento stroj opravia aj ľudia bez nejakého špeci. vzdelania a skúseností. Niektorí užívatelia to dotiahli až do kreslenia výkresov a samovýroby dielov , je to obrovská pomoc, stačí si to stiahnuť, vytlačiť a odniesť na výrobu ku známemu....
No a to nehovorím o najnovšom technickom zariadení 3D tlačiarni...
No to by bolo technicé zhrnutie a posunutie sa...
No a teraz to ľudské:
Som rád že tu fungujeme ako veľká skupina kamarátov, nie je problém si tu poradiť, niečo opraviť, pomerať,vypáliť, poslať hoci aj zadarmo nejaký diel keď niekto potrebuje a z toho mám fakt nesmiernu radosť.
Takto som si to nejako predstavoval, nie iba ako lajkovací server..
Nebudem sa veľa rozpisovať (aby ste to dočítali až do konca) aby som Vás nenudil, určite viete čo som chcel napísať, teším sa na ďalšie spoločné zrazy aj s novými členmi a samozrejme aj so starými...
Neskôr tento príspevok celý zmažem, abz tu bol ako tak poriadok...
Veľké Ďakujem.
,,Váš,, Mihi.
Mihi
Re: Novoročné poďakovanie od Mihiho :--)
Moc pěkně jsi to napsal. Všem moc díky za rady.Je to tady mezi Vámi prima.
Naposledy upravil(a) Béďa 17 dne pon led 01, 2018 9:29 am, celkem upraveno 1 x.
Zetor 6718 s motorem 7001
Zetor 25 A
Zetor 25 A
Peťo nič nezmazávaj, čo si napísal je veľká pravda a výborné zhrnutie toho, čo sa tu v našej sekcii deje. Naozaj vďaka všetkým, ktorí prispievajú radami a skúsenosťami ostatným záujemcom. Čo ja osobne oceňujem veľmi vysoko je nezištnosť tohto konania, lebo často sa dnes na podobných fórach stretávame s ľuďmi, ktorí "nepustia" informáciu. Tak verím že nám to takto, povedal by som nadštandardne bude fungovať aj naďalej.
Peťo, nič nemaž! Je super, že 25kári si vedia poradiť, pomôcť si, stretnúť sa aj osobne čo mňa osobne veľmi teší. Vlákno Zetor 15/25 je veľmi pekne spracované hlavne tvojou zásluhou. No a Robo v roku 2017 nkreslil veľa dielov a zlepšovákov
Je to velka pravda, 25kova sekce tady je asi nejochotnejsi poradit i naprostym amaterum ( jako jsem ja ). Diky za vas chlapci a jsem rad ze jsem tady a ze mam 25ku
Sice nie som majitelom, ale fanúšik určite som . Toto je asi najludskejšie forum , ktoré sa dá na sieti nájsť Takže aj ja ĎAKUJEM za to že tu všetci môžme byť.
Aj ja sa pripojim s Novorocnym zelanim pre vsetkych clenov fora.
Musim potvrdit vynimocnost tohto nasho fora, co sa tyka ochoty clenov zdielat informacie, skusenosti a dokonca aj diely.
Mame naozaj pokladnicu v databaze obrazkov, technickych informacii, priruciek, katalogov, technologickych postupov oprav, pripravkov a vykresov. Je to az neuveritelne, co vsetko sa nam podarilo nazbierat. Mozno aj v Zetore by cumeli.
Myslim si, ze Peter (mihi) si zasluzi uplne absolutorium, co sa tyka jeho pristupu k nam, clenom a k administracii fora.
Musim potvrdit vynimocnost tohto nasho fora, co sa tyka ochoty clenov zdielat informacie, skusenosti a dokonca aj diely.
Mame naozaj pokladnicu v databaze obrazkov, technickych informacii, priruciek, katalogov, technologickych postupov oprav, pripravkov a vykresov. Je to az neuveritelne, co vsetko sa nam podarilo nazbierat. Mozno aj v Zetore by cumeli.
Myslim si, ze Peter (mihi) si zasluzi uplne absolutorium, co sa tyka jeho pristupu k nam, clenom a k administracii fora.
Napsali jste to úplně přesně,nemam k tom co dodat.Taktéž su rád,že Vás možu všecky znať,že jsem nekeré z Vás už taky poznal.Je to opravdu až neuvěřitelné jak jsme sa tady všeci sešli a že i v tejto době sů mezi lidima aj slušní ochotní a hodní lidé.Škoda že tu nejde přidať aj hudbu,zrovna mi tu hraje pohádka jak píšu.Znělo by to výsostněj .Taky moc děkuju za všecko co ste pro mňa udělali,že ste mňa před pár lety přijali a vzali mezi sebe.Bylo to v mojem životě vůbec poprvé,že mě někdo vzal mezi sebe a já díky tomu poznal skvělé lidi.A tak Vám eště jednůc přeju všecko nej do nového roka, hlavně to zdraví , štěstí a ať jezdíme bez poruch a nehod
Libor :-)
Nepatri to teda k prani, co me stve, ze se bojim ze casem z postimage zmizej nase fotky a odkazy ve vlaknech budou mrtvy.
Tiež som sa Vám všetkým chcel poďakovať , viacerých z Vás poznám osobne, čo ma veľmi teší . Schválne nemenujem, aby som na niekoho nezabudol. Som moc rád, že toto fórum funguje a hlavne, že to tu žije .
Do nového roku Vám prajem všetko nay, veľa zdravia, šťastia, pracovných aj osobných úspechov. S pozdravom Jozef....
Do nového roku Vám prajem všetko nay, veľa zdravia, šťastia, pracovných aj osobných úspechov. S pozdravom Jozef....
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Taky bych chtěl všem popřát ať nám Zetorky šlapou a bez vašich rad bych nezvládl vůbec nic děkuji.Standa
Aj ja s a pripojím k praniu ďakujem vám všetkým za pomoc priamu alebo nepriamu ale vaše vlákna sú obrovskou pomocou a vaše rady keď ste všetci čo najviac pomoct všetkým vám tu obrovské ďakujeme
Vo vlakne o 25-kach nerobí nikto z nikoho debilka keď sa na niečo človek dotazuje....ale snaží sa pomôcť.A to je chvályhodné . Vďaka za to a prajem každému úspešný rok 2018. Vlado
,,Pilní hospodár má pamatovať, abi rozeznal dobru zem od zléj..." Juraj Fándly
Ťapík 25 http://vladman.rajce.idnes.cz/Zetor_25_A/
Ťapík 25 http://vladman.rajce.idnes.cz/Zetor_25_A/
nemám co dodat :-)
Mihi, díky za tvůj čas a snahu. Už se těším, až se zase v létě potkáme:-) Všichni :-)
Mihi, díky za tvůj čas a snahu. Už se těším, až se zase v létě potkáme:-) Všichni :-)