Pekná práca, páči sa mi tá 2 farebná nádrž..
Tondo ako bol tento traktor v minulosti štartovaný?? nebol náhodou cez štartovací vozík?? Tá matka na kľuke už niečo prežila...preto sa pýtam..
A videjko z bafkania nemáš??
Z25 Tonda - oprava
Re: Z25 Tonda - oprava
Ahoj Mihi, děkuji. Speciálně nádrž a blatníky jsem chtěl mít dvoubarevný. Už se těším, až to konečně všechno poskládám dohromady a zprovozním. Traktor napřed jezdil v JZD, pak na něj namontovali nakladač a nakonec jako „totálka“ měl skončit ve sběrně jako šrot. Děda ho tenkrát odkoupil a dali ho jakžtakž do kupy. Vím, že několikrát nebyla baterka, takže už i my jsme jej startovali "natáčečkou"/startovacím vozíkem, co k tomu máme podomácku dělanou, takže za celou tu dobu určitě ta matice dostala pořádně zabrat. Jinak videjko nemám, ani mě nenapadlo ho točit, jak jsem byl celej šťastnej, že konečně po roce zase bafá.
Re: Z25 Tonda - oprava
Ahoj všem,
Po dlouhé době se mi podařilo vyšetřit trochu času a zase něco udělat. Postupně už se blížím do finále, tak přikládám pár fotek. Zároveň mám dotaz - zapojil jsem elektřinu dle schématu a stále mi svítí kontrolka dobíjení (i po nastartování). Nenapadá vás co by to mohlo být? Případně, kde se dá koupi nové relé/nebo jak prověřím, že funguje správně??.
upload an image
Po dlouhé době se mi podařilo vyšetřit trochu času a zase něco udělat. Postupně už se blížím do finále, tak přikládám pár fotek. Zároveň mám dotaz - zapojil jsem elektřinu dle schématu a stále mi svítí kontrolka dobíjení (i po nastartování). Nenapadá vás co by to mohlo být? Případně, kde se dá koupi nové relé/nebo jak prověřím, že funguje správně??.
upload an image