Můj Zetor25A

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor
Libor Z25

Re: Můj Zetor25A

#16 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Ahoj :) tož to máte faň,že je Vás tam povíc 8) ,já mám kamarády s Pětadvácama trochu dál,takže spanilá jízda odpadá no ,mosim sám :'( a na Veseléj par Z 25 je ale ne takových nadšenců jako jsme my.Fotky más fajné :) 8)
Libor :-)

Chromec.Alois

#17 Nový příspěvek od Chromec.Alois »

Libor Z25 píše:Ahoj :) tož to máte faň,že je Vás tam povíc 8) ,já mám kamarády s Pětadvácama trochu dál,takže spanilá jízda odpadá no ,mosim sám :'( a na Veseléj par Z 25 je ale ne takových nadšenců jako jsme my.Fotky más fajné :) 8)
Zdravim Te Libore, my jsme u nas dva majitele,kteri mame dohromady sest takovych stroju.Kdyz si chceme udelat takovou spanilou jizdu tak musime najmout piloty.Ti jsou take nadseni ze se mohou svest takovymi trakturky.Je to sranda.Na trati mame rozhlednu,kde je hromada turistu,povozime deti,opeceme kabanos a pokracujem.Uzasne zazitky.Skoda ze jsi tak daleko. At se Ti dari. Lojza

Libor Z25

#18 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Tož na kafe a obhlídku stroja sa klidně stavim , mam teď hafo času ale se strojem asi ne no :smich: Chtělo by to pořádné auto a podvalník ,stálo by to za to,když mám ty Véčka...zatím jsem jel sám enom ... :'( :D .Po takém výletě toužim a myskim aj Sniper by sa přidal.... 8)
Libor :-)

Chromec.Alois

#19 Nový příspěvek od Chromec.Alois »

Libor Z25 píše:Tož na kafe a obhlídku stroja sa klidně stavim , mam teď hafo času ale se strojem asi ne no :smich: Chtělo by to pořádné auto a podvalník ,stálo by to za to,když mám ty Véčka...zatím jsem jel sám enom ... :'( :D .Po takém výletě toužim a myskim aj Sniper by sa přidal.... 8)
Ahoj Libore, klidne prijedte,rad Vas privitam.Skoda ze uz zacina zima.Urcite by to bylo lepsi kdyz je venku hezky.Mame tady toho hodne k videni.Uvidite moji techniku,techniku mych kamaradu,muzeum hasiccke techniky muzeum kocaru,krasny park se zameckem,rozhlednu na vrcholu Kosire a spolecne pokecame o nasich strojich.Cechy pod kosirem najdete bez problemu. Bud zdrav lojza

Chromec.Alois

#20 Nový příspěvek od Chromec.Alois »

Chromec.Alois píše:
Libor Z25 píše:Tož na kafe a obhlídku stroja sa klidně stavim , mam teď hafo času ale se strojem asi ne no :smich: Chtělo by to pořádné auto a podvalník ,stálo by to za to,když mám ty Véčka...zatím jsem jel sám enom ... :'( :D .Po takém výletě toužim a myskim aj Sniper by sa přidal.... 8)
Ahoj Libore, klidne prijedte,rad Vas privitam.Skoda ze uz zacina zima.Urcite by to bylo lepsi kdyz je venku hezky.Mame tady toho hodne k videni.Uvidite moji techniku,techniku mych kamaradu,muzeum hasiccke techniky muzeum kocaru,krasny park se zameckem,rozhlednu na vrcholu Kosire a spolecne pokecame o nasich strojich.Cechy pod kosirem najdete bez problemu. Bud zdrav lojza
Preji vsem zetorakum prijemne proziti vanocnich svatku. lolin

Bellian

#21 Nový příspěvek od Bellian »

Ahoj, sice později ale i tak tě tu vítám a máš pěkné stroje to se musí nechat 8) 8) .

Na prvních fotkách máš jakýsi nástavec na držákách na rám, k Čemu to bylo dobrý?

Jinak taky hezké svátky ti přeji :) .
Srdcová 25-ka; Járova 25-A; Školníkova 25-A; Stodolová uloženka 25-ka
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W

Chromec.Alois

#22 Nový příspěvek od Chromec.Alois »

Bellian píše:Ahoj, sice později ale i tak tě tu vítám a máš pěkné stroje to se musí nechat 8) 8) .

Na prvních fotkách máš jakýsi nástavec na držákách na rám, k Čemu to bylo dobrý?

Ahoj,dekuji za prani a totez bych chtel poprat tobe i cele rodine. Ten sloupek byl soucasti ramu.V roce 1975 kdyz jsem traktor koupil za 5000 kc.Na ramu byl privaren protikus na sesroubovani.Myslim si ale ze to tak nejak bylo,protoze to vyzadovala vyhlaska o bezpecnosti v te dobe.Jen uz nevim,jestli si to mohlo druzstvo vyrobit samo.Takze originalitu nemohu potvrdit.Bud zdrav a dekuji za kontakt. lolin

Chromec.Alois

#23 Nový příspěvek od Chromec.Alois »

Chromec.Alois píše:
Bellian píše:Ahoj, sice později ale i tak tě tu vítám a máš pěkné stroje to se musí nechat 8) 8) .

Ahoj,dekuji za prani a totez bych chtel poprat tobe i cele rodine. Ten sloupek byl soucasti ramu.V roce 1975 kdyz jsem traktor koupil za 5000 kc.Na ramu byl privaren protikus na sesroubovani.Myslim si ale ze to tak nejak bylo,protoze to vyzadovala vyhlaska o bezpecnosti v te dobe.Jen uz nevim,jestli si to mohlo druzstvo vyrobit samo.Takze originalitu nemohu potvrdit.Bud zdrav a dekuji za kontakt. lolin
Po dlouhe dobe se zase hlasim do tohoto fora. Dokoncil jsem zdarne go motoru meho dvouvalce.Protoze nebylo mozne se venovat teto oprave intenzivne tak to trvalo delsi dobu nez jsem si predstavoval,Ale zase to stalo za to.Bylo to i hodne nervu. V mem okoli neni tolik nadsencu pro tyto bajecne stroje.Prominte ale tento prispevek asi nepadne na tu spravnou adresu.Ted jsem si uvedomil ze chci popisovat RS 09 na strankach ZETORAKU.Podle fotek vidite ze patrim take k velkym fandum zetoru 25.Ten traktor bych chtel mit i jako nahrobek.Tak zase nekdy Ahoj Lojza

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“